Işıklarda araca arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ve yaşadıkları?

Adam kaza yapıyor, motorda kafa grenajı kalmayacak kadar şiddetli bir kaza!Fakat kimse ilgilenmiyor bile.İlgilenen tek kişi elinde telefonuyla video çekmenin peşinde.Sonrada motorcunun başına trajikomik olaylar geliyor :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
adam kenara cekelım dıyor sanırım kadında ''şurayamı'' dıye işaret edıyor elıyle,
fakat motorcu ya acemi yada çok sinirlenmiş eli ayağına dolaşıyor motor stop edıp duruyor felan :)
çok kötü bir durum...

arabada hasar var da ben mi göremedim camı bile çatlamamış videonun sonundaki motoru düşürmesine acıdım açıkcası burda olsa yardım ederlerdi türklerin bazı yerlerde kötü tarafları var ama aynı zamanda iyi yanları da var düşene elini uzatmak yardım etmek gibi. :)

Motor sağ taraftan itilmez zaten ama o heycanla o naptığının farkında değil :) Kaza sonrası 15dk kadar eller ve ayaklar titrer genelde, stop ettirmeside ondan büyük ihtimalle.Arabaya nasıl vurduğunu bende merak ediyorum ama grenajlar baya parçalanmış

Neden? Aklıma herhangi bir sebep gelmiyor, devrilecek motor her iki tarafa da devrilebilir. Neden sağdan itilmez?
Motorlar her zaman sol tarafa düşmeye meğillidir.Motor itilirken sol taraftan itilmesi gerekir.Ayrıca motorları bir yere bırakırken tekerlek sola bakacak şekilde bırakılır ağırlık sağ tarafa yoğunlaşsın diye. Tabi bazı kişiler daha güzel gözüküyor diye gidonu sağa döndürüp motoru bırakıyor ama potansiyel tehlike olduğunun farkında değiller.

Neden? Aklıma herhangi bir sebep gelmiyor, devrilecek motor her iki tarafa da devrilebilir. Neden sağdan itilmez?
Motoru sağ taraftan ittin diyelim,yokuştasın daha fazla itemeyeceğini anladın nasıl ayaklığı açıp motoru bırakacaksın? :) işte bu yüzden.

1.04. saniyeyi açın araya Grenaj takılmış Sanırım
Soldanda arabaalr geliyor diye yada pankikden dolayı itmemiş galiba

Kaza yapmayan anlayamaz bu arkadaşın yaşadığı durumu.
Canlı çıktığına mı sevinsin.
Kaza yaptığına mı üzülsün.
Motorun durumuna mı bilemezsin.
O da o anlarda bunu yaşıyor olayın şokuyla.
Geçmiş olsun demek lazım.

Bu arada kaza yapan adama kimse mi yardım etmek istemez. Ne lanet bir yermiş orası.
Anadolu'nun gözünü seveyim.
Her kazamda insanlar iyi niyetleriyle yardıma geldiler.

İnsanların geneli sağlak olduğu için böyle bişey vardır. Seninde sağlak olduğunu varsayarak soruyorum, diyelimki motor düşmeye meğillendi güçlü olan sağ elinle arka tarafından tutup dengelemek mi kolay olur yoksa güçsüz olan sol elinle mi?

Panikle o kadar oluyor işte.Bide gidon dönmüyor üstüne tuz biber.Daha kötüsü olmamış iyi ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar