Teşekkur ederim... Darısı sizlere....
1 sene sonra cevap
Teşekkur ederim... Darısı sizlere....
1 sene sonra cevapgüzel geziymiş eski konu olduğu halde baştan sona okudum baya keyifliydi
Alınacak. Motor değil bmw.
Sadece. Japon her zaman
ekseriyetle tüm gezi raporlarına girip BMW karalayan adam
çizgisini hiç bozmadı 2011'den beri
Tüm arkadaşlara selamlar;
O BMW F650'nin sahibi benim. Herkese iyi temennileri için teşekkürederim. Öncelikle şunu belirteyim ki yaşadığım akü arızası tamamen servisteki ustamın ve sonra benim hatamdı. En azından uzun yola çıkan bir motorcu olarak daha dikkatli olmam gerekirdi. Yani BMW F650'nin hiçbir suçu yok. Sonuçta içi tükenmiş bir aküyü hangi motora koyarsan koy sonuçları farklı olmaz. Neyse Allahtan Aksaray gibi bir yerde akü bitti de fazla zorlanmadan hallettik. Bana yardımcı olan Aksaraylı Eser Ustaya ve Aksaray mercedes fabrikasında mühendis olan Alper arkadaşımıza sonsuz teşekkür ederim.
F650 GS tık demedi, gaz açtım gitti, bir katır gibi tırmandı, dağ taş toprak demedi, Vstromun giremediği yerlere girdi, geçemediği yükseklilkerden atladı, tam kontrollü şekilde asfaltta 150, 160 km süratle seyretti yani Selka'yı bile şaşırttı ve 1. 2. viteste düşük süratlerde, stablizede ve bozuk asfaltta ne kadar güçlü ve stabil olarak dakikalarca gidebildiğini gösterdi. 4. 5. 6. viteste Vstrom'un rahatsız olduğu bozuk asfaltta F650 mükemmel süspansiyonları sayesinde hiç gaz kesmeden aktı gitti. Yani boşuna bu BMW'ler hep yolda kalıyor, sorunlar çıkarıyor gibi yorumlar yapmayalım çünkü gerçekten motora haksızlık oluyor.
Uzun yol yapma işine gelince F650 gerçekten biçilmiş kaftan. İyi yollarda tabi ki Vstromun üstünlüğü ve çift silindiri açıkça belli olurkan, BMW F650'de verdiği performansla ondan geri kalmadı. Tek silindir olması ve titreşim meselesi hiç rahatsızlık vermedi. Eğer her şartta motorum beni üzmesin ve her yere beni götürsün, aynı zamanda dengeli ve ekonomik olsun diyorsan kesinlikle BMW F650 GS.
Ayrıca ben asfalttan çıkmadan geziyorum deyip enduro dışında motor alanlar , ülkemizin yamalı, çukurlu, tümsekli ve erimiş yollarına da denk gelebileceklerini ve zorlanacaklarını unutmasınlar. Yol sapaklarında gördükleri pek çok tabelayı es geçmek zorunda kalacaklarını bilsinler ve her yerde 4. 5. 6. vites gidebileceklerini sanmasınlar. Bu arkadaşlar eğer Şavşat Karagölü görmek istiyorlarsa bunu şimdiden unutsunlar.