ışık doğudan yükselir 4100 km

Çok güzel gezi olmuş. Bunları bizimle paylaştığınız içinde çok teşekkürler.

Güzel Türkiye'min her yeri ayrı güzel. Her yere bakmaya kalkılsa zaten bir sene yetmez. On gün içinde muhteşem gezi olmuş.

Bende daha önceden araba ile giderdim hep sağa sola. Ama halamınoğlu sayesinde içime bi motor aşkı düştü. Hele bu siteyi gezdikçe gördükçe artık kesinlikle motor almayı düşünüyorum. İnşallah ramazan bayramından sonra.

Tekrar teşekkürler bu güzel anıları ve tecrübeleri paylaştığınız için.

Resimlerin gösterilmemesi internet ve bilgisayar hızı ile alakalı. Resimlere sağ tıklayıp resme bak derseniz gösterebilir. Ya da resim konumunu kopyalayıp yeni pencere açıp oraya yapıştırırsanız açılabilir.

Çok resim olunca kasıyor ve açılmıyor. Bu şekilde tek tek açılacağı için resimler bakılabilir.

Mükemmel bir gezi mükemmel bir anlatım gerçekten imrenerek tek tek inceledim. Paylaşım için çok sağolun.. Kazasız belasız bol bol km'lere inşallah..

yaw harika gezi harika foto harika anlatım
ama ilk başta trabzon havası pis hava dedınız onu beğenmedim rutubet varama hava temizdir benim memleketımın havası güzeldir siz kötu zamanına denk geldiniz bu yaz bende motorumla gittim 1 haftada 3800km yaptım bizim otaraflara temmuz ve ağustosda gitmeni tavsiye ederim birde uzungöle niye uğramadın sonra akçabata uğrayıp köfte yemedin

kendim gezmiş kadar oldum...erzincan da girveliği, trabzonda sümelayı, maçkayı, ziganayı bekledim...ama kısıtlı zamanda her tercih bir vazgeçiş oluyor...ayağınıza, elinize, gözünüze sağlık...

Selçuk abi senin gezi maceralarınla daha da fazla hevesleniyorum. İnşallah ben de senin gittiğin yolalrdan geçer, ilk önce Gv250 alır 20.000 km sonra artık GV650, ST7, ya da senin gibi enduroya geçerim. Çok teşekkürler abi. Bu arada haftaya Antalya' ya geliyorum eşim ve kızım ile. Motorum yok malesef, arabalı bir gezi olacak :) Boyabat/SİNOP' tan Konya üzeri Antalya. Vaktinm olursa bir çayını içmek isterim :)

kardeşim çok güzel bir gezi olmuş anlatımında bir okadar güzel devamını bekliyoruz selamlar.

Gezinizi 3yil sonra gördüm
Harika bir gezi olmus, paylasim icin tesekürler:cat:

ekseriyetle tüm gezi raporlarına girip BMW karalayan adam :)

çizgisini hiç bozmadı 2011'den beri

Bmw tek silindirden dolayı çok ekonomik heleki kayış aktarma varsa scarverlardaki gibi alınabilicek en iyi ekonomik yakıt değerlerini alıyorsun.. tek silindir arıza faktörünüde azaltıyor .birazda adamlar araba mantığında motor ürettikleri için motorları dayanıklıda.. mesela şanzıman yağı falan ayrı .. arabadaki gibi.. bmw uluslar arası gezilerden ondan çok tercih ediliyor..

ama bencede bmw nin sürüş keyfi yok.. bendede f650 vardı sürerken öylesine sürdüğüm tek motordu..

kbR

Hocam sizin muhteşem gezi fotoğraflarınızı seyretmek büyük bir zevk di. Allah kazasız belasız nice geziler nasip etsin inş.

Olur arkadaşlar bu tür problemler..Önemli olan onu orada çözebilmek ve bir dahaki seferlere daha tecrübeli bir şekilde yol almak için bunlar yaşanmalı diyorum.Ve ayrıca herşeyde bir hayır vardır Cenab-ı Hakkın bildigi vardır orada kalmanızı istemişse vardır bir hayır..ALLAH yolunuzu açık eylesin..
KOÇOĞLU 61

Tüm arkadaşlara selamlar;
O BMW F650'nin sahibi benim. Herkese iyi temennileri için teşekkürederim. Öncelikle şunu belirteyim ki yaşadığım akü arızası tamamen servisteki ustamın ve sonra benim hatamdı. En azından uzun yola çıkan bir motorcu olarak daha dikkatli olmam gerekirdi. Yani BMW F650'nin hiçbir suçu yok. Sonuçta içi tükenmiş bir aküyü hangi motora koyarsan koy sonuçları farklı olmaz. Neyse Allahtan Aksaray gibi bir yerde akü bitti de fazla zorlanmadan hallettik. Bana yardımcı olan Aksaraylı Eser Ustaya ve Aksaray mercedes fabrikasında mühendis olan Alper arkadaşımıza sonsuz teşekkür ederim.
F650 GS tık demedi, gaz açtım gitti, bir katır gibi tırmandı, dağ taş toprak demedi, Vstromun giremediği yerlere girdi, geçemediği yükseklilkerden atladı, tam kontrollü şekilde asfaltta 150, 160 km süratle seyretti yani Selka'yı bile şaşırttı ve 1. 2. viteste düşük süratlerde, stablizede ve bozuk asfaltta ne kadar güçlü ve stabil olarak dakikalarca gidebildiğini gösterdi. 4. 5. 6. viteste Vstrom'un rahatsız olduğu bozuk asfaltta F650 mükemmel süspansiyonları sayesinde hiç gaz kesmeden aktı gitti. Yani boşuna bu BMW'ler hep yolda kalıyor, sorunlar çıkarıyor gibi yorumlar yapmayalım çünkü gerçekten motora haksızlık oluyor.
Uzun yol yapma işine gelince F650 gerçekten biçilmiş kaftan. İyi yollarda tabi ki Vstromun üstünlüğü ve çift silindiri açıkça belli olurkan, BMW F650'de verdiği performansla ondan geri kalmadı. Tek silindir olması ve titreşim meselesi hiç rahatsızlık vermedi. Eğer her şartta motorum beni üzmesin ve her yere beni götürsün, aynı zamanda dengeli ve ekonomik olsun diyorsan kesinlikle BMW F650 GS.
Ayrıca ben asfalttan çıkmadan geziyorum deyip enduro dışında motor alanlar , ülkemizin yamalı, çukurlu, tümsekli ve erimiş yollarına da denk gelebileceklerini ve zorlanacaklarını unutmasınlar. Yol sapaklarında gördükleri pek çok tabelayı es geçmek zorunda kalacaklarını bilsinler ve her yerde 4. 5. 6. vites gidebileceklerini sanmasınlar. Bu arkadaşlar eğer Şavşat Karagölü görmek istiyorlarsa bunu şimdiden unutsunlar.

bmw reklamı gibi olmuş commuterle bile yolsuz arazide gitmiş biri olarak size katılmıyorum her motor şavşat karagöle gider bence 650gs güzel bir motordur ama eğer yol varsa v-stormda hepsinden gider diye düşünüyorum saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

konu hortlamış yeni farkettim iyikide hortlamış çok hoş bir gezi olmuş 4000 km ve 10 gün gayet başarılı karadenizde 10 günde yetmiyor inanaın karavanla gezdim 10 gün sadece karadeniz bitiremedim

okudugum ve tekrar tekrar okumak istedigim arkadaslarıma ve motosiklete soguk bakan arkadaslarıma önerdigim iki geziden biridir. uzun azman oldu ama tekrar emeginize saglık .

epeydır foruma gıremıyodum.bı bakınayım dedım samsun tabelasını cektıgın yer benım ıs yerımın onu farkettınmı bılmem kocaman ıstıkbal bellona mondı tabelası var.bu arada gezı mukemmel olmus.

2 Saat boyunca baştan sona okudum abi bir burdurlu olarak hemşeri çıktık eşinizle :) Çok güzel bir gezi olmuş Allah bizede nasip eder inş.

Sezon açılıyor . Hayatınız boyunca okuyan bileceginjz en güzel iki yazıdan bir diğeride kuzey Ege gezisi 1200 km basligidir .Motosiklet e karşı olanlar ve yeni almayı düşünen arkadaslar Motosiklet tutkunu olacaksınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar