ışık doğudan yükselir 4100 km

sizi tebrik ediyorum.herkesin gitmek lazım deyip cesaret edemediği ya da imkanlarının el vermediğinden gidemediği bir geziyi gerçekleştirmişsiniz.
bizleri gaza getirdiniz.
Bu arada öyle bir gezi için iki kişi 1600 lira gayet iyi.
tekrar tebrik ediyorum.
sunumunuz da gayet başarılı. sanki video izledim.

Yazıyı hemen hemen baştan sona okudum. 1.5 saatimi aldı.Çok keyif aldım.

Bizde 3 arkadaş Türkiye turu yapmayı planlıyoruz. Tecrübelerinizden istafade edeceğiz.

saygılar

Tekrar tebrik edrim. Heyecanla ve zevkle takip ettim. En önemlisi de sizinde bahsettiğiniz gibi 4000 km lik gezinin kazasız belasız sonlanması olmuş. Yüreğinize, emeğinize, ve bizlerle paylaşımızıa çok teşekkürler...

Çok güzel. Uzun zamandır böyle keyf aldığım bir gezi raporu okumamıştım. Bu geziniz beni de çoktandır planladığım çanakkale gezisi için oldukça yüreklendirdi. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Selamlar.

çok hoş bir gezi olmuş.gezmiş kadar olduk.minik bir kitapcık haline getirilebilecek güzel bir anı sizin için.Emeğinize sağlık

Mükemmel bir anlatımla o güzel yerleri bizlerede gezdirmiş oldunuz.Bunun için çok teşekkürler..
İnşallah böyle güzel bir gezi bizlerede kısmet olur..

Selçuk dostum,her anlamda mükemmel bir gezi raporu sunmuşsun. Teşekkürler paylaşımın için. Ustanın konjektör arızası demesine okur okumaz eyvah kandırılmadan önce aküye baksalardı dedim ve yazının devamında olayı çözmüşsünüz 9A lik 75 tl jel akü ile. :)
Geçen seneki gv250 ile yaptığın tur ile bunu kıyaslamanı sormama gerek yok rahatlık açısından :mrgreen:
Görüşmek dileğiyle,selamlar...:bounce:

Tüm yorum yazan arkadaşlarıma teşekkürler.. Bu gezi yazımla insanları motosikletleri ile seyahay etmeleri açısından yüreklendirebilmişsem ne mutlu bana.. Görevimi yerine getirmişim demektir.. Kazasız belasız hep beraber daha nice gezilere..
Serden değerli dostum.. Teşekkür ederim.. Mersin'de seninle tanışmış harika ailenle resim çektirmiştik, inşallah aynısı Antalya'da da olur.. Kendine iyi bak değerli dostum...

selçuk abi bir solukta ve ağzım hiç kapanmadan okudum raporunu.kusursuz ve muhteşem bir gezi olmuş,elinize yüreğinize ve emeğinize sağlık..çok teşekkürler...:rendeer::cat:

selçuk abi bir solukta ve ağzım hiç kapanmadan okudum raporunu.kusursuz ve muhteşem bir gezi olmuş,elinize yüreğinize ve emeğinize sağlık..çok teşekkürler...:rendeer::cat:

İlker ciğim çok teşekkür ederim. İnşallah birgün seninle Antalya da da süreriz.. Kal sağlıcakla...

abi bende kanuni tigrina var 100lük. senin bu yazılarını okuyunca gaza geldim. çıkıcam yola :) süpersinn..

Süper bir gezi, anlatım ve fotoğraflar dört dörtlük.:cat:

Paylaşım için teşekkürler..

8 sayfayı bilğisayarıma kaydettim tüm yorumları dikkatlice okuyorum sanki bende sizinle gezmiş kadar oldum yalnız fatoğrafların yarısı tam çıkmamış sadece o çok kötü oldu yoksa yollar süper...

8 sayfayı bilğisayarıma kaydettim tüm yorumları dikkatlice okuyorum sanki bende sizinle gezmiş kadar oldum yalnız fatoğrafların yarısı tam çıkmamış sadece o çok kötü oldu yoksa yollar süper...

Resımlerın tam olmaması bılgisayarından olabilir.

Fotoğraflar harika,

Anlatım tam ayarında,

Gezi rotası mükemmel seçilmiş...

Ellerinize, gazınıza, yüreğinize sağlık.

Rehber niteliğinde yol gösterici gezinizi paylaştığınız için teşekkürler. ::alkiis::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar