İşe Yarayan Android Uygulamalar

Herkes sevdiği uygulamayı ve ne işe yaradığını yazarsa güzel şeyler çıkacaktır.Bir tane benden.
Automatic call diye program var karşıda konuştuğunuz kişinin ve sizin konuşmalarını kaydediyor.

Motosiklet için başlıca kullandıklarım
Android intercom ve diablonun yol kayıt programı

ullyse speedometer gps hız ölçmek için kullanıyorum gayet bşarılı
sygic navigasyon

zedge walpaper

sadece motosiklet yol için geçerli değil demek istediğim.Normal programlardan bahsediyorum.

Bir aralık , görmüştüm gibi, aradım ancak bulamadım, hani il/şehir bazında usta/servis/çekici numaraları lokasyonları tavsiye edilen yemek yerleri vs, gibi bi uygulama vardı sankim , acaba hülya'mı/yı gördüm?

Bir aralık , görmüştüm gibi, aradım ancak bulamadım, hani il/şehir bazında usta/servis/çekici numaraları lokasyonları tavsiye edilen yemek yerleri vs, gibi bi uygulama vardı sankim , acaba hülya'mı/yı gördüm?

Söylediğin programın adı moto-in mübarek. Programa kayıtlı tüm kullanıcılara da ulaşma şansın var. Çizilmiş rotalar ve rota çizme gibi güzel eklentileride var.
Evrak kürek işleriyle uğraşıyorsanız 'cam scanner' diye bir program var belgeleri kamera yardımıyla taranmış gibi pdf e çeviriyor. hadi bitane daha vereyim. 'videoder' internetten hayvan gibi video ve mp3 indirmenizi sağlar (farklı kalite seçenekleri mevcuttur)

endonmondo
esasında sportif aktiviteleri ölçmek için kullanılıyor.
benim kullandığım özelliği gittiniz yolu harita üzerinden size sunması.

Motosiklet için başlıca kullandıklarım
Android intercom ve diablonun yol kayıt programı

pirelli diablo superbiker ben de kullanıyordum severek ancak yeni versiyona güncelleyince "not enough gps data to proceed" mesajı alıyorum. Yani şuan için kullanamıyorum. Benzer sorun yaşayan var mıdır ki ?
-Bunun dışında Evernote kullanıyorum. Notlarınızı cloud ortamında yedekliyor,
-gStrings adlı bir program kullanıyorum gitar akordu için,
- Wifi Dosya Yöneticisi adında bir program kullanıyorum. Mevcut wifi ağınıza telefonla bağlandıktan sonra telefonun bağlanıp veri alış verişi yapabiliyorsunuz kablosuz bir biçimde

Söylediğin programın adı moto-in mübarek. Programa kayıtlı tüm kullanıcılara da ulaşma şansın var. Çizilmiş rotalar ve rota çizme gibi güzel eklentileride var.
Evrak kürek işleriyle uğraşıyorsanız 'cam scanner' diye bir program var belgeleri kamera yardımıyla taranmış gibi pdf e çeviriyor. hadi bitane daha vereyim. 'videoder' internetten hayvan gibi video ve mp3 indirmenizi sağlar (farklı kalite seçenekleri mevcuttur)

Taa gendisi toprağım saol.

Kullandığım ve işime yarayan programlar

- İşcep , Cepteteb, Finansbankcep

- Motor-in

- Mobiett (motor almadan önce çok kullanırdım :) otobüslerin o anda nerde olduğunu gösteriyor )

- Yendex.Navi , sygic ( navigasyon)

- Kim aryor ? ( Arayan numaranın sahibini gösteriyor ama her zaman değil )

- Layout (Foto kolaj)

- Applock (istediğin uygulama veya klasöre şifre koyabiliyorsun)

-Swarm.

Biraz tip, biraz da mekan bilginiz varsa gelsin kızlar. Çok ekmeğini yemişimdir.

DKN

işe yarayan uygulamar işe yaramaz oldular ::blusssh: bu devri de kapayabiliriz artık ::shifty2:

Yakın zamanda şu uygulamaları bilmeyenlerle karşılaştığım için yazayım bari. Belki hala bilmeyenler vardır.

-Spotify: İçerisinde sınırsızca şarkı, albüm ve çalma listesine ulaşabileceğiniz bir uygulama. Şarkıları albümleri indirebilir, kendinize çalma listesi oluşturabilir, oluşturulan çalma listelerini takip edebilir, arkadaşlarınızın çalma listelerini görebilirsiniz. Ayrıca dinlediğiniz şarkılara göre size çok efsane çalma listeleri derler. Kısacası 10 üzerinden 100'lük bir uygulama.

-Dropbox: Bulut uygulaması. Benim kullandığım en baba özelliği; çektiğiniz fotoğrafı anında kendi sunucusuna yüklemesi. Tabi isterseniz bu özelliği kapatırsınız, ister sadece wireless bağlantısı olduğunda yükleme yapacak şekilde, ister mobil veride yükleme yapacak şekilde ayarlarsınız.

-Yandex.Navi: Navigasyon uygulaması. Google'ın navigasyonuna göre oldukça başarılı. Kestirme yollardan çizdiği rotalar gerçekten işe yarıyor. Dilerseniz uygulama içinde kullanıcı yorumlarını görebiliyorsunuz. Nerede ne olay var paylaşıyor insanlar. Tabi kavga çıktığı da çok oluyor :) Varış noktasına kalan dakika bilgisi, km bilgisi, hız göstergesi vs. vs. özellikleriyle de daha kullanışlı hale geliyor.

Wolfram alpha: türlü türlü hesap yaptirabileceğiniz( mühendislik hesaplarından tutun da yediklerinizin kalorisini hesaplatmaya kadar) harika bir progam.

Reedy: gözünüzü kırmızı yazan harfe odakladiktan sonra gic yorulmadan kitap okumanizi saglayan uygulama. Hizli okumaya yarar.

Az screen recorder- tum ekran hareketlerini telefonu zorlamadan kaydeder, kirpma islemi yapabilirsiniz.

Cia- arayan numaralarinin kime ait oldugunu kendi veritabaninda kayitliysa gosterir, veritabanina kayit edebilirsiniz. Haritada konumlandirabilirsiniz. Numaralari engelleyebilirsiniz.

Sarki evreni- istediginiz sarkiyi mp3 formatinda telefona indirebilirsiniz.

Garanti cep subesi- nakit cekmek ve alisveris disinda her islemi gerceklestirebilecek bir uygulama gibi.

Kariyer is ara- mevcut isinizde mutlu degilseniz farkli kombinasyonlarda is arayabilir, cv duzenleyebilirsiniz. Bir de videolu ozgecmis diye bisey baslatmislar "selvi" diye, enteresan bisey. Basvuru sonuclariniz bildirim ekranina dusuyor. Acip tekrar tekrar kontol etmeye gerek yok. En cok bunu ve garanti cep subesini kullaniyorum.

Musixmatch : Sarkilara senkronize altyazi ekliyor en iyi muzik programi uygulmasi bana gore ayrica chrome ada ekleniyor

Here maps- eski bir nokia uygulamasiymis. Androide uyarlamislar.

Cevrim disi da navigasyon yapabiliyor.
Cevrim ici iseniz anlik trafik durumunu bildiriyor.

Haritada etraftaki yapilarin eskiz seklinde resimleri mevcut. Epey eglenceli.

Konumlamasi hizli. Rota hesaplamasi hizli.

Basarili adres tahminleri var.

Dolastirmadan, sectiginiz rota turune gore rota ciziyor.

Etrafta rayli sistem varsa duraklarini, yolu gosteriyor.

700mb Turkiye haritasi indirilirse daha da hizli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar