İşe gidip gelmek için de kullanılabilecek en mantıklı 1000 cc ve üstü motor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya afrikanın en boşu çanta demiri bile yok arkada en full triumph tan daha pahalı
bunu sadece vergiler diyerek geçiştiremezsin inşallah yakında türkiye de kepenk kapatır honda alsın pahalı motorlarını bi tarafına koysun
tıpkı cb125 gibi diğer modellerini de alan olmaz batar gider iyi güzel ama bu fiyat politikası ile yallah japon'yaya

yaa bunda bi motor koruma demiri var. bir de 10 usd lik sisfarı gibi bişey koymus.
En fulll dediğin buysa...

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
oncelikle madem sehir ici kullanacaksin neden naked yerine buyuk hacimlilere bakiyorsun. Ben 765 ile sehir icinde scooter gibi ise gelip gittim bir sure. illa 1000 ustu istiyorsan speed triple , street fighter , falan da bakabilirsin. 125 lik ile aralardan falan gecmek zor geliyorsa GS ler falan yanasamazsin.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu tarza ne ilgim var ne sürmesini severim. ama kove 800x iddialı bir şeye benziyor. izlemeye almanızı öneririm

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Büyük hacimli motorla aralardan kolay geçme fantezileri için harley tavsiye ederim. Egzoz sesiyle ambulansa yol verir gibi yol verirler.

Ama bi saniye bu işler için üretilmiş şehir içine uygun scooterlar var. 16” tekeri olanlar. 125cc’de sh125 en mantıklısı. Şu an fiyat olarak 150ye veriyorlar. Biraz gitsin diyorsan beverly 400. Yapısı itibariyle dar. Manevrası kolay. Yüksek. Bagajı falan var.

arkadaşlar,

"dans ederek gitmediğinizi işi bırakın" der büyüklerimiz bilirsiniz.., günümüzde bu biraz değişti.bari yolu keyifli hale getirin derim.
imkanı olan yani...

ölümün ne zaman geleceği mechul,.. abartı olmamak kosuluyla kendinizi ödüllendirin biraz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oncelikle madem sehir ici kullanacaksin neden naked yerine buyuk hacimlilere bakiyorsun. Ben 765 ile sehir icinde scooter gibi ise gelip gittim bir sure. illa 1000 ustu istiyorsan speed triple , street fighter , falan da bakabilirsin. 125 lik ile aralardan falan gecmek zor geliyorsa GS ler falan yanasamazsin.

175 180 hp makina bunlar.Hiç kullanmadım.nasıl olur yorum dahi yapamıyorum.
Ama Korlas taki kel adama(şu an ismi aklıma gelmedi) sorsak olur mu bu iş diye , ellerini ovuşturarak "neden olmasın beyefendi =) çok yakışır size" diyecektir

:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
arkadaşlar,

"dans ederek gitmediğinizi işi bırakın" der büyüklerimiz bilirsiniz.., günümüzde bu biraz değişti.bari yolu keyifli hale getirin derim.
imkanı olan yani...

ölümün ne zaman geleceği mechul,.. abartı olmamak kosuluyla kendinizi ödüllendirin biraz.

Ama Korlas taki kel adama(şu an ismi aklıma gelmedi) sorsak olur mu bu iş diye , ellerini ovuşturarak "neden olmasın beyefendi =) çok yakışır size" diyecektir

Hocam oncelikle 1300 gs ler falan ile kiyaslayinca fiyat olarak 50% daha uygundur. africa twin ile ayni fiyat. sadece sehir ici kullanacaksan bu makineler daha uygun bence. Beygire gelince 100 beygir olmasi daha mi guvenli? ayrica surus modlari ile azaltabiliyorsun, teker bile yapmana izin vermez yada arkanin kaymasina. benimkisi tavsiye, sehir ici naked. 1000 olmasi sart degil ise hornet 750 bakabilirsin.

Hocam oncelikle 1300 gs ler falan ile kiyaslayinca fiyat olarak 50% daha uygundur. africa twin ile ayni fiyat. sadece sehir ici kullanacaksan bu makineler daha uygun bence. Beygire gelince 100 beygir olmasi daha mi guvenli? ayrica surus modlari ile azaltabiliyorsun, teker bile yapmana izin vermez yada arkanin kaymasina. benimkisi tavsiye, sehir ici naked. 1000 olmasi sart degil ise hornet 750 bakabilirsin.

yok ben zaten dediğim gibi yorum yapamam. Başlıkta "en mantıklı diyor" size göre boyle olabilir.

şimdi @kamyoncumemo ferrari porche kullanan bir adam. O bile tavsiye etmez bence ama bilemiyorum.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Arkadaşlar 15 dk önce çükutırım ile işe geldim. İzmir yağmurlu şuan. Yağmurluk giymedim. Yazlık korumalı pantalonum ile bindim ve geldim. Üstümdeki ceketim su geçirmeyen yunan markası papastavrou. Ucuz urban cekete ihtiyacım vardı. Scooter sürerken giyerim diye almıştım. Ayağım ıslanmadı çünkü önüm kapalı. Su birikintisinden de geçtim. @tommygun Bornovada, kesin biliyordur geçtiğim yeri. Profesörler sitesinden çıktım, Cengizhan caddesi üstünden (Ege lisesinin oradaki taksi durağının orada su biriken yer) geçip 4. sanayi içinden ankara caddesine bağlandım. Kemalpaşaya doğru geldim ve ıslanmadım.

200km yol gitmeyeceksem tam takım goretex ceket pantalon ayakkabı falan giyemem. Vaktimi almayacak şekilde hazırlanıp çıkarım. Eğer çok yağmur yağsaydı kurye işi diz örtümü takar devam ederdim. Aha bundan;

Motora değil pazarcı style kendi belinize bağlıyorsunuz. Böyle birşeyi scooter harici kullanmak mümkün değil. Çeşitli motorlar ile aralarında Integra xmax Forza vb var deneyerek (tabii ki koca motorlar ile verim almayı beklemiyordum ama aynı yolda kullandığım motorlardan bahsediyorum) En iyi verim aldığım motor cılız kasasıyla Symphony oldu. Sonradan Beverly almadığıma pişman oldum. Çünkü 400'lük cılız kasalı bir motor alsam daha uzun rotalarada kullanabilirdim. Yapısı itibari ile Adventure motosikletler geniş gidonlu. Şehir içine değil şehir dışına kullanmak üzere daha rahat.

Özet olarak mazoşist değilsen ve seçeneğin varken hala adventure herhangi bir motosikleti savunmamalısın. Scooter kullanımı keyifli değil evet. Ama trafikte takılmadan düşünmeden sürebiliyorsun. Önermiyorum tabii ki ama terlikle bile binersin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar 15 dk önce çükutırım ile işe geldim. İzmir yağmurlu şuan. Yağmurluk giymedim. Yazlık korumalı pantalonum ile bindim ve geldim. Üstümdeki ceketim su geçirmeyen yunan markası papastavrou. Ucuz urban cekete ihtiyacım vardı. Scooter sürerken giyerim diye almıştım. Ayağım ıslanmadı çünkü önüm kapalı. Su birikintisinden de geçtim. @tommygun Bornovada, kesin biliyordur geçtiğim yeri. Profesörler sitesinden çıktım, Cengizhan caddesi üstünden (Ege lisesinin oradaki taksi durağının orada su biriken yer) geçip 4. sanayi içinden ankara caddesine bağlandım. Kemalpaşaya doğru geldim ve ıslanmadım.

200km yol gitmeyeceksem tam takım goretex ceket pantalon ayakkabı falan giyemem. Vaktimi almayacak şekilde hazırlanıp çıkarım. Eğer çok yağmur yağsaydı kurye işi diz örtümü takar devam ederdim.
Ben dün Menderes üzerinden Gümüldür-Ahmetbeyli-Kuşadası-Söke-Milas-Yatağan-Akçapınar yapıp Çine üzerinden geri döndüm. Yatağan tarafında yağmur başladı ve Sakar geçidinde hem giderken hem de oradan dönerken sağlam ıslattı.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben dün Menderes üzerinden Gümüldür-Ahmetbeyli-Kuşadası-Söke-Milas-Yatağan-Akçapınar yapıp Çine üzerinden geri döndüm. Yatağan tarafında yağmur başladı ve Sakar geçidinde hem giderken hem de oradan dönerken sağlam ıslattı.
Abi işler yoğun heralde

Motosikleti
yok:(
arkadaşlar,

imkanı olan yani...

Adı zeki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar