isatnbul mt uludag videosu 04/03/2007

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
deer152 heryere gideer152

[YT]TiV-eNxMNj4[/YT]

kah çıkarım gökyüzüne seyredeer152im alemi kah inerim yeryüzüne seyredeer152 alem beni

gönül dostu güzel insan kardeş motosiklet'ci yolun acık' yolun hep gönlün gibi temiz olsun .......

Bir kere izledim doyamadım bir kere daha izledim. Eskihisar - Topçular feribot yolculuğu, Çekirge'den Bursa ovasını seyretmek , dağ yolu hepsini ne de çok özlemişim. Paylaşım için teşekkür ederim :rendeer:

Çok özendim ne diyeyim darısı başıma :cat:

teşekkürler desperadost ve vınvın gecenin bu saatinde ilgilendiniz

tüm motosiklet kullanıcılarının yolu acık olsun

Ellerinize sağlık,hava açık güneşli bir gün olsaydı görüntüler daha bir canlı olurdu.
Son 5 saniye düşüş anınız galiba,yerlerin buzlu olduğu belli.
Böyle havalarda arabayla bile riskli oluyor.Hele tur otobüsleri akşam dönüşlerde bayağı bir yoğunluğa sebep oluyor.
Şöyle havalar ısınınca cuma akşamdan gelip kamp yapın keyif yapın.

olur tabiki neden olmasın :cat:

bu arada hiç bir karsılık beklemeden bize yardımcı olan ulubatlı hasan bulvarındaki tunç oto aksesuar ın sahibi ugur tunc beyede sonsuz teşekkürler

istanbula dönebildiysek sayesinde döndük

Elinize sağlık arkadaşlar bu güzel geziyi böyle bir videoyla taçlandırmışsınız

Teşekkürler

cok güzel bir gezi olmus paylasım için sagolun, geziye iştirak edemediğim için üzgünüm, bir dahakine insallah...

Eee ama siz harbiden deliymişsiniz birader ya!:) O ne biçim havaymış öyle.E bide o havada Uludağ.Helal diyeyim ben size.Geçmiş olsun ayrıca.

sorun degil kontgerilla baska zamana kısmet artık
oguz abi ne yapalım motor uzun zamandır tamirdeydi bi yol yaalım dedik özlemişim

youtubedeki sorun nedeniyle belki görüntü çıkmayabilir baska bir programdan tekrar gönderirim

abi bu atatürk e hakaret olayından dolayı youtube erişim engellenmis galiba gece online olan bir kaç kişi izledi baska programlardan atarım gene

evet onunda sesi solugu cıkmıyor töbe etti herhalde nete girmiyor

abi bu atatürk e hakaret olayından dolayı youtube erişim engellenmis galiba gece online olan bir kaç kişi izledi baska programlardan atarım gene

evet onunda sesi solugu cıkmıyor töbe etti herhalde nete girmiyor

öyle olurmu ya yarı yolda bırakmak aynen aktar kendisine daha çanakkale gezisi var de bakayım nediyecek:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Youtube yasaklandı. Türkiye'de gösterimi engellenmiştir. Videolarmızı artık başka yere koyacağız.

Videoyu izleyemedim deer_152 ama paylaşım için teşekkürler.Ah Bursa'm ah,ayrı düştük.:salut:

denemelerimiz devam ediyor bakalım en kısa zamand pikniktube yada video google den yayınlarız

bidahaki sefere beraberis insallah bu arada bende ızleyemedim videoyu artık en kısa surede baska bır sıtede beklıyorum ona gore bursa mt de msj la bilgi ver ama:cat:

bu arada bu hakaret olayından neden benım haberım yok acaba:silent: o videoyu kim koymus acaba:salut:

oxygen türkiyede duymayan kalmadı sen nasıl duymadın hayret neyse birazdan diğer programlarda atarım

ekliyorum erol abi yeni baslıkta acarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar