iş yerimdeki hırsızlık anı

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
birşey merak ettim,nasıl anladınız çorapların çalındığını?şans eserimi dikkatinizi çekti, yoksa her akşam stok sayımı yapıyomusunuz?(böyle bi dükkan için her akşam sayım vs zahmetli olur)
Zaten alışverişten sonra bişeylerin ters gittiğini anlamıştım. aceleci tavırları vardı.benim muhitin insanları değildi zaten...gittiler arkalarından baktm..bindiler arabaya arabada yundai getz..07 lakalı neyse aldım plakayı..hemen kayıtlara baktım birde ne göreyim çoraplar gitmiş..elimde avcunda saklasa neyse..kadın eteğine düzenek yapmış...

arkadaşım çok geçmiş olsun..işte esnaflığın kötü yönlerinden biri de bu.. lanet olsun böyle insanlara..

iyiki görmedin sonra çıkarmaya ugraşırdın bu seferde seni tacizci diye şuçlar kadının mahramiyeti dolayısı ile 5 yıldan yargılanırdın bu bence ruhi bir hastalık degişik bir tatmin olma şekli aslında işlenen suça degecek bir malzeme degil çaldıgı bira kasası ise tam bir teşkilat ve teknik hırsızlık yani daha neler sokmazki kasayı sokan ne etsen tatmin edemezsin aşmış artık

iyiki görmedin sonra çıkarmaya ugraşırdın bu seferde seni tacizci diye şuçlar kadının mahramiyeti dolayısı ile 5 yıldan yargılanırdın bu bence ruhi bir hastalık degişik bir tatmin olma şekli aslında işlenen suça degecek bir malzeme degil çaldıgı bira kasası ise tam bir teşkilat ve teknik hırsızlık yani daha neler sokmazki kasayı sokan ne etsen tatmin edemezsin aşmış artık

Yok be abi 13 yaşında kıza tecavüz eden şerefsizler 5 yıl yerken, 30 yaşında kadını ellemeye 50 TL para cezası verirler o kadar. Gerçi senin dediğin gibide olabilir. Katiller tecavüzcüler elini kolunu sallaya sallaya gezerken, parasız eğitimi savunan öğrenciler 2 yıl hapis yatıyor. Ne olacağı belli olmaz

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
arkadaşım çok geçmiş olsun..işte esnaflığın kötü yönlerinden biri de bu.. lanet olsun böyle insanlara..
Daha da kötüsü kimseye peşin hüküm veremiyorsun...esnaflığın kötü yönlerinden biri de bu..aceleci tavırları beni şüphelendirdi fakat üst araması yapamazsın ki..iş işten geçer o zaman anlarsın sadece soyulduğunu..sonuçta ne sihirdir ne keramet el çabukluğu marifet...

Geçmiş olsun hocam... Senin için de bir sakıncası yoksa haberini yapabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar