iş güvenliği ayakkabısı

Merhabalar. Bu gün bi arkadaşla kafede oturuyorduk. Söz döndü dolaştı ekipmanlara geldi. Bende hein gericke marka bot var. Arkadaşımda ise bildiğimiz iş güvenliği ayakkabısı var ama bileklikleri bileği fazlasıyla kapatıyor. Orada bir güzel tartışma yaşadık. O bundan motosiklet ayakkabısı olur dedi . Ben ise olmaz dedim . Sizde benim gibi düşünüyor musunuz?

Ne tür iş ayakkabısından bahsediyorsunuz bilmiyorum ama çoğu iş ayakkabısında sadece çelik burun desteği ve taban koruyucusu var motosiklette iş yapacağını pek düşünmüyorum

Tabanının biraz daha ince olması gerekmez mi motosiklette kullanılması için?

çoğumuz olmaz deriz fakat şu açıdan bakalım: spor ayakkabısından veya terlikten iyidir.
evet kaval kemiği-yan korumalar gibi korumalardan ödün veriyor bu bir gerçek ama en azından bazı bölmelerinde korumaları var ve sağlam. fakat artık 100 liraya bile korumalı motosiklet botu bulabilirken iş ayakkabısına para vermeye gerek yok.

İş güvenliği ayakkabılarının önü çelik olduğundan çok ağır. Motosikletteki konforu etkileyecektir. Ama 40-50 liraya alındığını düşünürsek 500+ lira veremeyenler için spor ayakkabıdan iyidir :rendeer: Ama imkanınız varsa kesinlikle ve kesinlikle motosiklet çizmesi(bot değil) :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar