İş arıyorum

Merhaba arkadaşlar,

Bilgi işlem olarak çalışabileceğim bir iş arıyorum.
Kariyer vb. siteleri önereceklere baştan söyleyeyim oralardan da aramaktayım.
Ama ülkemizde tanıdık olmadan iş bile bulmak sorun oldu :pr:
Yardımcı olabileceklere CV gönderebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

güncel !!!
valla oktay geçen hafta buldular bize birini şirkette kıraç tarafında çok sıkıntı gidiş geliş

Yine aklımda bulunsun bi durum olursa görüşebileceğin sana buradan mesaj atarım.

güncel !!!
valla oktay geçen hafta buldular bize birini şirkette kıraç tarafında çok sıkıntı gidiş geliş

Yine aklımda bulunsun bi durum olursa görüşebileceğin sana buradan mesaj atarım.

Eyvallah hocam. Kıraç arnavutköy tarafıydı dimi? Bende o tarafalar da oturuyorum aslında :cat:

kıraç beylikdüzü'nün ilerisi oluyor bende istanbula geleli çok olmadı yeni yeni öğreniyoum :)

ben 3. işimdeyim 2 sine kariyer.net vasıtası ile girdim (başka hiç bir bağlantı yok ben muğladayım adam bursadan arıyor düşün). 4 5 kadar da görüşme sağladım ordan. kariyerden cv ni güncel ve dolu tutmanı özellikle de ön yazı vs de çok uzatmamanı tavsiye edebilirim. Allah gönlüne göre verir inşallah

Dostum daha gençken bende senin gibi iş bulmakta zorlanmıyordum ama yaş 35 olunca insanların seni çağırma potansiyeli oldukça düşüyormuş. Bende yeni tecrübe ediyorum :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar