İroni ??? :)))))

selamlar.

bi gariplik var sanki ilanda :)))

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-satmiyorum-aramayin-gidin-cin-mali-hurdalari-alin-131290452/detay

Çin malı hurdalardan bahsederken kendi motorunun görmemiş sanırım. 3 liraya verse bile alınmaz o motorun dışı öyleyse içini düşünmek istemiyorum. Yazık etmiş gül gibi motora.
İçine etmiş daha da ağzına edilmezmiş motorun.

Gidon su borusundan çok belli.Motor bloğu yağ ve sıvı contadan görünmüyor.Egsoz tahminen kimin elinden çıktı sesini hiiç merak etmiyorum.Amortisörleri orjinal değil.Büyük olasılık önlerinde iç yayları değişmiştir...Çin mallarının tırnağı olamaz.Benim gibi kawa fetişistine söylettirdi bunları.

kendi motorumla başa baş takas bile etmem ben bunu hatta 4,500 ü yandaki drifte veririm buna yine vermem

öle msj lar atıyolarki sahibinden de adam napsın adam aynen benim karavana takas için şöyle yazmış 1,6 şahin marka arabam var muyanem yok bide 2000lira vergi cezası var takas yapakmı hee? :S ya tutarsa adam 600rr a tarantula böcek takas gönderiyo daha ne diyem gelde dellenme.

Motosikleti
SuZan
öle msj lar atıyolarki sahibinden de adam napsın adam aynen benim karavana takas için şöyle yazmış 1,6 şahin marka arabam var muyanem yok bide 2000lira vergi cezası var takas yapakmı hee? :S ya tutarsa adam 600rr a tarantula böcek takas gönderiyo daha ne diyem gelde dellenme.

güvercin. tespih koleksiyonu vs teklif edende var.

Sahibinden comun efsane ilanlardan sonra birde atarlı ilanlar diye bölüm açmasının zamanı gelmişde geçiyor bence :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar