İron883 Yağ ve filtre

Merhaba. Belki sorulmuştur hocalarım ama denk gelemedim. Hatam varsa afedersiniz. 2016 model iron883 sahibi oldum geçen hafta. Ancak ben doğuda görev yapıyorum. Orijinal servise gitme şansım maalesef yok ancak servisteki arkadaşlar size filtre ve yağ kargolayabiliriz dediler . Bazı yerlerde 20-50 sentetik castrol ve internetten alabileceğim hava yağ filtrelerini kullanmamda bir sakınca olmadığını hatta işinin ehli herhangi bir ustanın bunları yapabileceğini okudum. Orijinal bayii bu parçalara korkunç fiyatlar çıkarıyor ve servisin kendilerinde yapılmasında hafif ısrarcı. Bu konudaki daha önce harley kullanmış veya aktif kullanan veya bu konudaki bilgili arkadaşlarımın abilerimin fikrini almak istedim

Motosikleti
Ns200 15"
Kesinlikle servisin kullandığı Harley Davidson marka yağ kullanmanıza gerek var diyemeyiz, kaliteli bir uyumlu yağ kullandığınızda problem olmayacaktır. Harley Davidson modellerinin bakımları diğer markalara benzemez, bunlarda krank ile debriyaj arasında bir zincir olması ve bu zincirin gerginlik ayarı yapılması gerekmektedir diye hatırlıyorum. Şanzıman yağı ve debriyaj yağlarıda ayrı olması lazım, eğer uzun zamandır değişmediyse bunlarında bakılması iyi olacaktır.

Motosikleti
cbf 150
Şu an amerikadayım biraz beklersen geldiğimde sama video çekerim çünkü benim oğlandada var aynında yagını değiştiricrm. Dünyanın en basit işi :)) aslında youtube a bak tonla var

Şu an amerikadayım biraz beklersen geldiğimde sama video çekerim çünkü benim oğlandada var aynında yagını değiştiricrm. Dünyanın en basit işi :)) aslında youtube a bak tonla var
Çok sevinirim hocam 🙏🏻
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yağ filtresi olarak orijinal ürün kullanmayacaksanız Hiflo HF 170C uyumluymuş. 610 TL'ye bulduğum ilanın linkini paylaşıyorum. Yine de bir stok sorun.

https://www.motopark.com.tr/urun/hi...n0YDYaLiqEYRuJo8mMqvLmhcVDoc7-lZED6EPU6pPwJH8
Ben de bunu gördüm hocam. Ancak makineye bir zarar vermesinden çekindim. Fikriniz nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle servisin kullandığı Harley Davidson marka yağ kullanmanıza gerek var diyemeyiz, kaliteli bir uyumlu yağ kullandığınızda problem olmayacaktır. Harley Davidson modellerinin bakımları diğer markalara benzemez, bunlarda krank ile debriyaj arasında bir zincir olması ve bu zincirin gerginlik ayarı yapılması gerekmektedir diye hatırlıyorum. Şanzıman yağı ve debriyaj yağlarıda ayrı olması lazım, eğer uzun zamandır değişmediyse bunlarında bakılması iyi olacaktır.
Hocam araştırmalarım sonucu 20-50 , şanzıman için 80-90 buldum. Yani bu değerlerdeki bir ünlü yağ markalarından kullanmak uygundur diyorsunuz değil mi ? Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar