Savundugunuz turist daha dolap kapisini acmayi bilmiyecek kadar cahil. Sizde bilmiyosunuz. Sert acilan dolaplarin kapisini cok hafif bi sekilde disariya dogru uzun sure kuvvet uyguladiginda sak diye acilir.O dolaba oyle hayvan gibi asilirsan yikilir. Farzet dolabin kapisi yumusak hayvan gibi aciyo kapiyi. Bi sorunu oldugu bariz belli.sizde evinizdeki dolabin kapisini bu sekilde aciyosunuz herhalde. O sekilde sopalarla saldirmalari kabul edilebilir degil tabiiki bunu savunmuyorum. Ama adamdada suc var. Neyse
Hep kotu yanini dusunuyoruz .o adam ulkesine gittiginde hepsi birbirini koruyo. 1 kisiyle dalastim 20 kisi saldirdi dicek en azindan turklere dalasmamasi gerektigini ogrenmis oldu. Bide bu yonden Bakin![]()
Yok ben yemedim orda degildim.Sende o sopa yiyenler arasındaydın herhalde.
Savundugunuz turist daha dolap kapisini acmayi bilmiyecek kadar cahil. Sizde bilmiyosunuz. Sert acilan dolaplarin kapisini cok hafif bi sekilde disariya dogru uzun sure kuvvet uyguladiginda sak diye acilir.O dolaba oyle hayvan gibi asilirsan yikilir. Farzet dolabin kapisi yumusak hayvan gibi aciyo kapiyi. Bi sorunu oldugu bariz belli.sizde evinizdeki dolabin kapisini bu sekilde aciyosunuz herhalde. O sekilde sopalarla saldirmalari kabul edilebilir degil tabiiki bunu savunmuyorum. Ama adamdada suc var. Neyse
Yok ben yemedim orda degildim.![]()
Ne olursa olsun ordaki cahil kıro esnafların savunulacak bir yanı yok. Kavga teke tek yapılır. Eğer karşıdaki adam çok güçlü ise 20 kişi dalınmaz, normal insan isen ayırmaya çalışırsın. Ve güçlü olanın suçu varsa gider şikayette bulunursun, o da kanuna göre cezasını yer. Zaten orda 20 kişi var, yani şahit çok. Git direkt şikayet et.
Biraz empati kurun ; diyelim trafikte bir taksici ile tartıştınız adam size saldirdi ve siz adami dövdünüz fakat hemen oradan bu taksicinin 20 tane kıro arkadaşı geldi ve siz bu boksör kadar güçlü olmadığınız icin linç edildniz. Nasıl olur ? Eğer bu adam sıradan biri olsaydı şuan ya ölmüş, ya sakat kalmış yada ağır yaralanmış olacaktı bu cahil köpekler yüzünden.
Ortalık alikıran başkesen doldu. Ama hiç biri bir bok bilmez, düşünemez, iq su desen 70 in altında gerizekalıların.
Bu kadar popüler olmasının nedeni haklının kazanmasıydı biz alışmışız haksızın aklanıp üste çıkmasına
Haksızlar kazanıyor buyrun buraya
https://eksisozluk.com/bagdat-caddesinde-cicekciye-carpip-kacan-surucu--4859850?p=1
adam sopayla gelenlere kolunu siper edip kendini savunuyor, yani adamın amacı gerçekten kafa göz patlatmak diş kırmak değil kendini savunmak, istese o sopayla sandalyeyle vuranlarında dişlerini ağzına döker.
Bizim o. çocuğu esnaf kılığındaki vasıfsız it sürüsü öfke ve kinle saldırıyor, eğitim, kültür, dünya görüşü, farkındalık sıfır. Bu ülkenin adam olması için bu ve bunun gibileri çok yüksek para cezalarına çarptıracaksın, devlette bedavaya hizmetli yapacaksın başka yolu yok!
Ayrıca devletinde turizimi baktalamaktan ve ülkenin adını kötüye çıkarmaktan ayrı ayrı suçlarla yargılayıp süründürceksin bak bakalım bi daha eline o sopayı alıyormu?
içimizdeki irlandalı konuşmuş![]()