stubborn Katılım 13 Tem 2007 Mesajlar 965 8 Mar 2024 Konu Yazar #1 Günaydın İrana girerken kapıdan vize almak mümkünmnü ?
Y yaşlıveacemi Katılım 13 Haz 2016 Mesajlar 4,216 8 Mar 2024 #2 İran: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Der google amcada ki dış işleri nazırlığı.
İran: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Der google amcada ki dış işleri nazırlığı.
stubborn Katılım 13 Tem 2007 Mesajlar 965 8 Mar 2024 Konu Yazar #3 yaşlıveacemi' Alıntı: İran: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Der google amcada ki dış işleri nazırlığı. Genişletmek için tıkla ... bende oraya baktım yinede mevzuatta bir değişiklik vardır belki diye sormak istedim
yaşlıveacemi' Alıntı: İran: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Der google amcada ki dış işleri nazırlığı. Genişletmek için tıkla ... bende oraya baktım yinede mevzuatta bir değişiklik vardır belki diye sormak istedim