İran,Pakistan, Hindistan, Nepal, Katmandu, Çin, Kazakistan, Gürcistan ve yeniden Türk

sıraladığın maddelere katılıyorum...eğitimsiz ve kalabalık ASYA ülkelerinde gezinmek cesaret işi...ben olsam Avrupayı gezerdim...bu soysuz böcek yiyen fare kılıklı Asyalıların içinde ne işimiz var oda ayrı mesele...ama tüm cazibe onlarda...İtalyaya bi gidin tüm dünya yalan gelir size...yok böyle bir tarih silüeti...:pale:Hele Roma...abooo...

öle gülüm...o Arapların ben kökleri kurusun....ıçlarını silmeyen bir ırk...terli ve pi skokarlar...Allah onları ıslah etsin...Kuzey ülkelerini merak ederim...oraları gezen yokmu acaba...milli gelirimiz ekonomimiz ve nüfusumuz az olsa bizde gelişirdik...ama olmadı...

metehan kardeş çocuğuna insanları sevmeyi öğret, çocuklar bizim geleceğimiz.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sıraladığın maddelere katılıyorum...eğitimsiz ve kalabalık ASYA ülkelerinde gezinmek cesaret işi...ben olsam Avrupayı gezerdim...bu soysuz böcek yiyen fare kılıklı Asyalıların içinde ne işimiz var oda ayrı mesele...

öle gülüm...o Arapların ben kökleri kurusun....ıçlarını silmeyen bir ırk...terli ve pi skokarlar...Allah onları ıslah etsin...Kuzey ülkelerini merak ederim...oraları gezen yokmu acaba...

kuzey ülkelerini gezen var, nette olacaktı, üç kişilik bir türk ekibi, gezilerinin ismide "açın kapakları türkler geliyor idi" bi motosiklet sitesinde de görmüş olmam lazım ama hatırlayamadım.

alıntıyla cevaplamamın nedeni de ırkçılık boyutuna girebilecek kelimelerinden ötürü metehanı tebrik içindir.. kozmopolitizm nerde metehanizm nerde :queen:

devamını istiyorum daha iyis olamaz hep yabancı enduro sitelerinde görürdük böyle gezileri içim geçerdi..helal olsun bizimkilere... bi 8-9 yıl içinde bende çıkıcam böyle bi geziye hep kafamda vardıma ama baklaım...

süpper, mükemmel.
böyle bir gezi etebı 8-10 kişi ile yapılsa kitap olur beee

asm

Ellerine sağlık harbitürk.

Yeni eklentiler için teşekkürler

Of fena ya saatlerdir okuyorum vallahi xD

kendi kendime acaba bende yapabilirmiyim diyorum , ama adam okadar parayı nerden sev ediyor :D anlamış deilim yanına alsa soyarlar :silent:

bu nası mukemmel bi gezidiryaa..

ozenmeyen bi kişi bile warmıdır acaba...

tebrikler... inşallah bizede kısmet olur...

tebrik ediyorum

bu geziyi yapan arkadaşlara ve en sonunda tek başına kalan arkadaşa fena imrendim. Aynı geziyi tek başıma yapabilirmiyim bilmiyorum ama fevkalade bir
gezi ve macera olmuş. Tebrik ederim.
not macerayı yayınlayan arkadaşın cesaretini de tebrik ediyorum, teşekkürler.

Son düzenleme:
Tebrikler ,
Allah yollarını bahtlarını açık etsin...
Milli piyangodan para çıkınca bende çıkacam tura... :)

Bir de duamızı eksit etmeyelim..

Allahım sen yolcu kardeşlerimize Krank kestirme...
Pistonlarını sıcak havalarda şişirme yarabbi..
Aynaları pak olsun lastikleri kabak olmasın yarabbi.
Gördükleri adamlar kişiler yüzleri güleç ola...
Elleri açık ola... Ey gezginler yollarınız açık ola...

Örnek bir gezi,güzel ve doyurucu anlatıma eşlik eden ,süper fotoğraflar,paylaşım için çok teşekkürler.

tam kıskanclık ve hasetle burunmuş okumaya devam ederken anahtarın depoya düştügü bolume geldim de biraz rahatladım sanki gozum kalmış ta ondan olmuş gibi hissettim :)

Bir sürü alkış, kıyamet, bravo....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar