İran,Pakistan, Hindistan, Nepal, Katmandu, Çin, Kazakistan, Gürcistan ve yeniden Türk

gezi dediğin bu olmalı..dosta güven düşmana göz dağı vermiş resmen:)

evropanın düz yollarında gezmek, sinek vızıltısı gibi problemleri problemmiş gibi aktarmak kolay:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rüzgar gibi geçti :)
O kadar dalmışımki konuya kaç saattir burdayım farkında değilim...
Maşallah diyorum,mükemmel ve meşakkatli kapsamlı bir doğuya yolculuk olmuş...

Çok güzel bir gezi,şahsen bu kadarını hayal bile edemem,parayla pulla yapılacak şey değil,tam bir cesaret işi..

Boş ver cebinin biraz büyük olması lazım :cat:

Daha yola cıkmadan yüklü mevlalar harcanıyormuş

hindistanda kaldım böle raparu bir günde bitirmek işime gelmedi devam edicem yarın :)

Şu afrika twin hep hoşuma gidip ilgimi çekmişti aşık oldum motosiklete canavar gibi.

hindistanda kaldım böle raparu bir günde bitirmek işime gelmedi devam edicem yarın :)

Şu afrika twin hep hoşuma gidip ilgimi çekmişti aşık oldum motosiklete canavar gibi.

Atilla mustuoğlunun küheylan çalındı ama malesef :pale: hani maddi değerinin yanında o motosikletin manevi değeride çok yüksektir onun için çok üzücü bir olay olmuştur

bu gezi gerçek mi ? vay canına. insanlar 'yaşamayı' gercekten biliyor. helal olsun hakkaten helal olsun

Çok özendim şimdi.... :) Arkadaşlar böyle bir geziye çıkarken haberimiz olsun yaaavvvvv.:salut: Buradan ilan edin. Toplarım bakarsın tası tarağı hooop peşinizdeyim. :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar