İran,Pakistan, Hindistan, Nepal, Katmandu, Çin, Kazakistan, Gürcistan ve yeniden Türk

Mersin İl Temsilcisi
bir zaman önce de yine böyle hayran hayrn izlediğim bir gezidir...

konunun özü;

gezi dediğin "işte budur"

söyleyecek kelime bulamıyorum her şey dört dörtlük resimler,anlatım,motor,:)her şeyi en iyi şekilde anlatmış adam o kadar rahatki her şeyden zevk almayı biliyor tabi bunlar imkan meselesi tabi sadece imkanla bitmiyor adamda genel kültür dünya tarihi vs her şey var kişiyi çok merak ediyorum.bir motorcu başka ne yapmak isterki....

Süper ya.. Kaç ülke.. Kaç bin km.. Süper bir gezi olmuş. İmrendim onları. Yerinde olmak isterdim.

Bravo

Valla hıçkıra hıçkıra ağlayabilirim:pale:Bugüne kısmet oldu bu yazıyı okumak:pr:

Sabahtan başladım işyerinde şimdi bitirdim:)

Motor bakınıyordum bu sıralar ucuz du uygundu diye.Ama şu tüm imkanlarımı seferber etme cesareti içersindeyim:queen:

Tebrikler....

Sayın Attila Musluoglu öncelikle tebrikler. Fakat bu gezinin devamını istiyoruz, sitenizde de yok. Neden acaba. Lütfen ilgileniniz sizinle bu geziye katılmış gibi oluyorum okuyunca. Anlatımınız da çok başarılı.

Sitede TURASYA '08 - TOURASIA '08 adı altında bu gezi ama ilerisi yok.

O motorun hakkı nasıl verilir diye sorulsa verilecek en net cevap bu olsa gerek.Tebrikler kendini ve motorunu bu kadar özgür bırakabildiğin teşekkürler bizimle paylaştığın ve ufkumuzu genişlettiğin için..............

Devamı yok arkadaşlar, neden kimse sormuyor. Bu gezi çok büyük, neden gerisi yok. Süper gezi, devamını da istiyoruz.

mükemmel ya izle izle bitmiyo gezmiş kadar olduk . Helal olsun büyük cesaret örneği..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar