İran,Pakistan, Hindistan, Nepal, Katmandu, Çin, Kazakistan, Gürcistan ve yeniden Türk

İnanılmaz bir serüvendi benim için ( ki okurken) Bilemiyorum yaşasaydım böyle bir geziyi ne der ne hissederdim. Harika bir macera filmi izlemiş gibiyim (İndiana Jones :p ) Herşeyden önce cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Emeklerine sağlık. "Harbitürk" arkadaşa da zahmet edip bizimle paylaştığı için ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum. Saygılar..

Tüylerim ürperdi...Yazacak birşey bulamadım açıkcası...Cesaretinizden etkilendim....En büyük hayallerimden birisidir orta asya gezisi....Mutlaka ama mutlaka sizin geçtiğiniz yerlerden bende geçicem motorla zamanı gelince (inşallah).....Paylaşım için teşekkürler:cat::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel Gezi olmuş tüm motosiklet sürücülerinin hayali olan bir gezi...

Atilla Musluoğlu bu gezisine halen devam ediyor ,benimde başka bir sitede hayranlıkla izlediğim bir konudur bu ,fakat bu topikte bir bölümü alınarak yayınlanmış ..

BEN KAÇ KERE BU GEİYE BAKTIĞIMI BİLMİYORUM hatta öğrencilerimede gösterdim.

Mersin İl Temsilcisi
defalarca okudum bu gezi yazısını ve her seferinde yeniden aşık oldum... hayatımda 3 tane gzüel gzeyi hiç unutamam
1- kaburgalarım kırıldıktan sonra yataktan kalktığım gün yaptığım gezi
2- bir abimizin almanya-balkanlar-gürcistan-doğu karadenizden türkiye girişi ve alanyadaki evine olan günler süren ve her gün rapor ettiği gezi yazısı
3- ve bu mistik gezi...

en güzeli de yolda karşılaşılan motosikletçi dostluğu. acaba hangi araba birbirini başka bir ülkede görüp de ülkesine davet eder?

ben bu sevdamı seviyorum :)

:) çok oldu gezi biteli

konuyu takip ettiğim sitede gezi devam ediyor diye yazıyor bende onun yalancısım ama gezisi bitmiş olsa diğer geri kalan ülke gezilerinide oraya eklerdi diye düşünüyorum

defalarca okudum bu gezi yazısını ve her seferinde yeniden aşık oldum... hayatımda 3 tane gzüel gzeyi hiç unutamam
1- kaburgalarım kırıldıktan sonra yataktan kalktığım gün yaptığım gezi
2- bir abimizin almanya-balkanlar-gürcistan-doğu karadenizden türkiye girişi ve alanyadaki evine olan günler süren ve her gün rapor ettiği gezi yazısı
3- ve bu mistik gezi...

en güzeli de yolda karşılaşılan motosikletçi dostluğu. acaba hangi araba birbirini başka bir ülkede görüp de ülkesine davet eder?

ben bu sevdamı seviyorum
:)

Ne güzel demişsin.:)
Çok süper bir geziymiş helal olsun en başta yürek ister.

Biz yaşamıyoruz valllahi, sinirim bozuldu:pr: Neymiş; burdan(sahrayıcedit) Şile, Tekirdağ, Yalova... Helal olsun, herkese nasip olur inşallah bu tür geziler..

nedim okumak bakmak bile uzun sürdü bu yolu yapmak ne kadar uzun düşünemiyorum ayrıca helal diyorum ya süper

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar