İran,Pakistan, Hindistan, Nepal, Katmandu, Çin, Kazakistan, Gürcistan ve yeniden Türk

qercekten cok güzeL bi gezi.

acaba su anda dewam ediyormu yoksa bitti mi?

Geziyi yapan abiyi tebrik ediyor ve hayretle 1 buçuk saattir okuyorum.

Oha yani:rendeer:

bu topigi belli 5 inci okuyuşum her defasında ayrı bir zevk alıyorum bakarken
tek kelimeyle yürekli cesaretli harika bir şey

Ben İstanbul'dan Adana'ya gitmeye cesaret etmeye çalışıyorum. Adamların yaptığına bak yahu. Saygıyla selamlıyorum, helal olsun.

Birşey daha Emrah Ablak bizim eskiden penguende okuduğumuz Emrah Ablak mı? Benziyor da..:mrgreen:

Son düzenleme:
abi büyülendim ya bu cesaretine hayran oldum herkezin harcı değil bu muhtesem gezi ya hiçmi sıkılmadın ama gerçekten çok muhteşem bi gezi olmuş inşallah banada nasib olur böyle muhteşem bi gezi

ya ne iş yapıyosun daha gençsin böyle gezileri genelde emekliler yapar

Son düzenleme:
Kelimeler kifayetsiz kaldı. Paylaştığınız için çok teşekkürler.

sanki ben de gitmiş gibi oldum geceleri naparım gibi endişelere kapıldım vallahi helal olsun adama keşke emrah da gidebilseymiş hem yanlız olmazmış hemde 2 kişi daha eğlenceli olurmuş :D bizde gezi diye sabah gidip akşam olmadan geliyoruz :D

gezi çok güzel fakat bu işe emek veren arkadaşların bu topikten haberi olmaması üzücü bence emeğe saygılı olmalıyız:pale:

gezi çok güzel fakat bu işe emek veren arkadaşların bu topikten haberi olmaması üzücü bence emeğe saygılı olmalıyız:pale:

cbf 150, son derece haklısın:cat: bu basit bir hafta sonu gezisi ve fotoğrafları değil, ciddi bir emek.Yayımlamadan önce iznini almak gerekirdi diye sana katılıyorum.

Yine de hayalimdeki ve 3-4 yıl sonra gerçekleştirmeyi planladığım rotayı önceden görmüş olmak çok güzel:cat:

Bu turu gerçekleştiren kardeş/lerimizi yürekten tebrik ediyorum:rendeer:

cbf 150, son derece haklısın:cat: bu basit bir hafta sonu gezisi ve fotoğrafları değil, ciddi bir emek.Yayımlamadan önce iznini almak gerekirdi diye sana katılıyorum.

Yine de hayalimdeki ve 3-4 yıl sonra gerçekleştirmeyi planladığım rotayı önceden görmüş olmak çok güzel:cat:

Bu turu gerçekleştiren kardeş/lerimizi yürekten tebrik ediyorum:rendeer:

Boş boş konuşup topici kirletmezseniz okuyacak diğer kişilere daha faydalı olmuş olursunu. O kişilerin haberinin olmadığını siz nereden biliyorsunuz sorusuna verecek bir cevabınız varmı? O kişileri tanıyormusunuz? Beni tanıyormusunuz? Derdiniz ne siin durup dururken polemik oluşturuyorsunuz.:pr::pr:

muhteşem bir gezi olmuş..pardon seyahat diyeyim...valla ben motora değilde kendime güvenip oralara gidemem heralde

Bu gezi bittimi? En son okuduğumda 6 ay falan sürecek deniyordu.7.etaptan sonra neler oldu? Sanki geziyi yapan arkadaşı Türkiye de bir motosiklet festivalinde gördüm.:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar