İran,Pakistan, Hindistan, Nepal, Katmandu, Çin, Kazakistan, Gürcistan ve yeniden Türk

Harbitürk, hayırdır bu sarı ceketli arkadaşın başına kötü bişey gelmedi dimi .. Serinin devamı nerde.. Yoksa senmi artık taşımıyosun foruma ?

Yok o arkadaş gayet iyi ve yoluna devam ediyor sadece ben taşımadım o kadar.

Bu olay geziyi felan aşmış zaten...Tamamen National Geopraphic Belgeseli olmuş.
Bence bu kesinlikle TV de felan yayınlanmalı.
Helal olsun arkadaşlara cesaretlerinden dolayı.

harikaymıs yaa harbiden adam kafasına koymus gidicem dire kutlamak için yapıcak bişi yok

sarı ceketliler doğru karar hatta çine motosikletle deil uçakla geçicek bunuda söylemek isterim o adamın dedi şeylerde doğru verdiği nickte hersey var ve o grubun üyesi bi adamın gezdiği gezidir bu adamı kötüledin ama adam haklı

En son motorunun elektrik kabloları tamamen yanmıştı. Ama tamir etmiş sanırım.

ALINTI:
Gunler suren yagmur, eskiyen baglantilar, onceki sahibinin 10 amperlik sigorta yerine 15 amperlik takmasi, ustuste gelince hepsi yaniyodu Kuheylan az daha, Lucas` la (Berlin `li motorcu) hemen hizli davranip sondurduk onu, problemi bulup giderdim, olmasi gereken sigortayi taktim ve kablolari yalittim. Arkadaki buyuk deligi de kalin sambrelle yamadim, hersey yolunda simdilik. Istanbul` a donunce iyi bi bakim cekicem ona.
ALINTI

Arkadaşları tebrik ediyorum çok zorlu bir yolculuk olmuş;ancak gezilen görülen yerler buna değer;Dilerim birgün banada böyle bir gezi nasip olur diyecektim ancak bu bencillik olur.İnşallah tüm motorsiklet severlere nasip olur,hiç olmazsa ömürde birkez.

işte bu hayatın anlamı,tablo gibi resimler,masal gibi mekanlar,gerçekten müthiş ya imrenmemek elde değil :(

harbitürk ALLAH snn müstehakını versin yaklasan en baba dahiliye sınavına calısacakken baslıgı gördüm bi bakıyım dedim tam 1,5 saatimi aldı ama asıl kızdıgım birileri bnm hayalimi bnden önce yapmıs :) olsun abi bnde bu iki bedevinin yol haritasını kullanırım. gercekten muhtesem paylasım için tesekkürler...

sıraladığın maddelere katılıyorum...eğitimsiz ve kalabalık ASYA ülkelerinde gezinmek cesaret işi...ben olsam Avrupayı gezerdim...bu soysuz böcek yiyen fare kılıklı Asyalıların içinde ne işimiz var oda ayrı mesele...ama tüm cazibe onlarda...İtalyaya bi gidin tüm dünya yalan gelir size...yok böyle bir tarih silüeti...:pale:Hele Roma...abooo...

öle gülüm...o Arapların ben kökleri kurusun....ıçlarını silmeyen bir ırk...terli ve pi skokarlar...Allah onları ıslah etsin...Kuzey ülkelerini merak ederim...oraları gezen yokmu acaba...milli gelirimiz ekonomimiz ve nüfusumuz az olsa bizde gelişirdik...ama olmadı...

Bu arkadaşın son durumu nedir? Geziye devam ediyormu? Şuan nerede? Bilen varmı?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geziye devam ediyor
facebook taki profiline fotografları ekliyor, attila musluoglu,
başka forumlarda yazıldığı için ismini vermem yanlış olmaz sanırım
biraz deli bir tipi var en fazla dayak yerim diye tahmin ediyorum :p :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte gezi budur o arkadaşları kutlarım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar