iPhone ile Motosiklet Kullanın...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yamaha Motor Co., Ltd. tarafından iTunes Store ‘da sunulan Ride Yamaha uygulaması ile iPhone telefonunuzu R1 veya YZF450F modellerinin gaz koluna çeviriyorsunuz.

iPhone ve iPod touch ile uyumlu yazılımın çalışması için cihazınızın iPhone OS 3.1 ve sonrası bir sürüme sahip olması yeterli. 20.5 MB boyutunda ki yazılımın dili Japonca.

[yt]UxCRWltqcD0[/yt]

http://www.youtube.com/watch?v=UxCRWltqcD0

Kaynak: Motoaktuel

Ekli dosyalar

• iphonemotorcycle.jpg
    iphonemotorcycle.jpg
    12.2 KB · Görüntüleme: 8,794
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İphone yerine 2. el plakasız bir Cross alırım yakalanması bedavaya gelir.:p

Sırf bu yüzden iphone'a sempati duydum ya. O zaman meşhur kralın lafı(ekmek bulamayan makarna yesin) değişir aga:) R1 alamayan iphone alsın

I phone kadar gereksiz bir alet olamaz. aldım aldığımım ertesi haftası sattım.
Bana göre Iphone çocuk telefonu. telefonlu playstation gibi birşey.

şu videoya bak allahaşkına böyle salakça birşeye emek verip yazan bir programcı var. bir de bunu allah bilir I TUNES internet sitesinde 2 dollar a satıyorlardır ve alan salak ta vardır .

indirdim denedim gerçek motor sesi sanki kullaklığı taktığınızda motosiklet kullanıyormuşsunuz gibi oluyor ayrıca uygulama free :mrgreen:

şu videoya bak allahaşkına böyle salakça birşeye emek verip yazan bir programcı var. bir de bunu allah bilir I TUNES internet sitesinde 2 dollar a satıyorlardır ve alan salak ta vardır .

Salakça birşeye emek verip parayı kıran arkadaşlarım var dostum,işe duygusal bakmamak lazım :cat:

iyide adamlar al sen onu sokağın ortasında salakca elinde cevirip cocukluğunu yaşa diye yapmıyor heralde, reklam amaçlı zaten appstorede free..
şöyle düşün hayatında hiç racing kullanmamışsın maddi durumun cok iyi ve yapıcak bir işin yok merak edip telefona yükledin 2 cevirdin vınnn vınnn..
Birden içinde motosiklet şeysi depreşiverdi, sence o saatten sonra gidip alıcağın ilk motor ne olurdu?? Şimdi gidipte ben cbr1000rr alırım deme bunu motosikletle işli dışlı olan biri olarak değilde hiç alakası olmayan sokakta her gördüğü racingi kawasaki sanan biri olarak cevapla :cat:

ayrıca iphone sandığın gibi sadece oyun oynamak icin değil, hergün hayatı kolaylastıran binlerce yeni uygulama cıktığını görebilirsinn.. Senin işine yaramayabilir ama bazen hayati önem bile taşıdığı oluyor.. Bilgisayardan birfarkı yok istediğin zaman istediğin her bilgiye ulaşabilirsin :cat:

iPhone Gerçektende Güzel Bir Alet Yaklaşık 3 Senedir Kullanıyorum İlk Aldıgımda Bir Hevesle 200 Uygulama Yuklemıstım Şimdi İse Birtek Bu Uygulama Yüklü (Onuda Şimdi Yükledim ) :)

Motosikleti
750x
Başlığı okuyunca bende kulaginizda iphone ile güvenli bi şekilde motosiklet kullanın gibi bişey anladim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tam benlikmiş :mrgreen: gerçi babam buna da izin vermez , radyasyon saçıyor der :mrgreen::mrgreen:

kmde kaç kuruş yakıyo acaba ? ( bunu da hiç anlamam , neden kaç litre denmez de kuruş denir ? ) :)

tam benlikmiş :mrgreen: gerçi babam buna da izin vermez , radyasyon saçıyor der :mrgreen::mrgreen:

kmde kaç kuruş yakıyo acaba ? ( bunu da hiç anlamam , neden kaç litre denmez de kuruş denir ? ) :)

yakıt fiyatı çok değişken olduğu için :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar