İphone için MT app i

Mt güzel bi app çıkarsa iphone kullanıcıları olarak rahat rahat girsek kullansak . çünkü gerçekten zor oluyor telefondan mt yi ziyaret etmek .

Hatta app i ücretli yapsak 2-3 $ mesela , geliri de kimsesiz çocuklara bağışlasak mt ailesi olarak . sadece ios için değil android kullanıcıları için de mesela .

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
mobil arayuzu sayesinde iPhone'dan en kolay ve rahat gezdigim forum burasi.

her bir sitenin aap i var. Sahibinden.com bunun bile var. Adminler mt app yapar adem80 bunu yükler. N8 de kulanır ve mutlu olr.:thumleft:

mobil nedense sevmedim, sevemedim....
bütün siteleri normal formatında ziyaret ediyorum...

mobil kullanışlı değil bence . her sitenin bi app i var , bence yapılsa fena olmaz :)

Admin foruma bir eklentiyle tapatalk uyumlu hale getirebilir. Tapatalk uygulamasida kullanisli ve baya yaygin bir uygulamadir iphone ve android surumleri mevcut.

vB Mobile Suite iyidir.

phones.png

Bencede olması lazım bende hep mobilden giriyorum. Bi android uygulaması olsa süper olur..

Başka bi motosiklet sitesinde var

Mt güzel bi app çıkarsa iphone kullanıcıları olarak rahat rahat girsek kullansak . çünkü gerçekten zor oluyor telefondan mt yi ziyaret etmek .

Hatta app i ücretli yapsak 2-3 $ mesela , geliri de kimsesiz çocuklara bağışlasak mt ailesi olarak . sadece ios için değil android kullanıcıları için de mesela .

evet ya sizin haliniz de zor tabi...umarın en kısa sürede probleminiz çözülür:)

uygulamayı geçtim, hal-i hazırdaki mobil versiyonu üzerine biraz çalışılsa o bile iyi bir şey olur şimdilik.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Iphone uygulamasının su an ki mobil surumden farklı olacağını düşünmüyorum.
Iphone uygulamaları hakkında pek bir bilgim yok yine de araştırırım.

Tapatalk, Forum Runner gibi 3. parti yazılımları güvenlik açısından siteye eklemek istemiyorum.
Bu uygulamaları belki üyeler tarafından seçilebilecek şekilde yapabiliriz. Tapatalk kullanmak isteyen
üye kontrol panelinden aktif eder.

MT Mobil versiyonda biraz geliştirilecek eksikler tamamlanacak.
En mantıklı uygulama Mobile Suite gibi gözüküyor.
[yt]nuA5wI1_9xw[/yt]

Son düzenleme:
çoğu kişi tapatalk kullanıyor forum ziyaretleri için. Bi zararını görmedim ve gayet de kullananı çok. Yine de böyle bi proje yapılacaksa yer almaya hazırım. Android için geliştirebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar