iphone 5s ve iphone 6 prototipleri

iphone 5in havasi kisa surdu, sirket yeni modelleri piyasaya sunacak 6 ay icinde, yeni prototipleri nasil buldunuz?

iphone 5s konsepti
[YT]?v=q66kM5NjziM[/YT]

iphone 6 konsepti
[YT]?v=0GWviboJYIk[/YT]

telefonlara bu kadar para vermenin mantığını ben daha anlamadım. bilinçlendirme şart...

Bi telefona 2000 lira ver ertesi sene yeni modeli çıksın eskilerinin sıfırı yarı fiyatına düşsün, ikinci eli 3'te 4'te bire düşsün. Ben de anlamıyorum yazık 2 günde modası geçen telefonlara 2-3 bin lira vermek. Ayrıca bu Iphone için yazılım geliştirmek için illaki bir Macbook veya iMac sahibi olmak gerekiyor, bana program yazacaksan önce çıkar bi 5-6 bin lira ortaya koy diyor rahmetli Steve Jobs amca.

herkes bu uretım suresını tartısmıs fakat kımse dememıs kı nasıl seffaf olucak bu telefon? nasıl projeksıyon makınesı gıbı duvara yansıtıcak ve alttan yansıttıgı klavyeye dokunmayla telefondakı ıslemın ne alakası var kımse bunları konusmamıs :) cok konusulur bunlar tabı ama bence bu vıdeolar gercek degıl, iphone 5 cıkmadan once iphone 5 için bu vıdeolar cıkıyodu boyle mı olcak boyle olucak falan :)

he bu arada bunlar modeller degıl yanı cıkacak olanlar degıl. bunlar fıkırler :)

bu videolar iphone un her yeni modeli çıkacağı zaman ortalığa çıkıyor.Bu videolardaki gibi seri üretime geçilecek kadar bir teknoloji malesef yok.boşuna hayal kurmayın :cherry: concept in kelime anlamını bi araştırmak lazım :)

5s baya Mozilla Seabird çakması olmuş. Bakınız.
6'daki görseli de 4 için görmüştüm 3 ilk çıktığı sıralar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar