para konusu sıkıntı değil zaten çalışıyorum yani aslında planım 6 ay da falan tamamlamak bu yolculuğu , çok buyuk bir motorla gitmek istemiyorum ekonomik olsun diye biraz 125 lik bir motor seçtim ama dediğinde haklısın titreşim bol oluyor . ipek yolunda tek sıkıntı çin diğer geçtiğimiz ülkeler bize sıkıntı çıkaracak ülkeler değiller veya öyle olacağını sanmıyorum ... ne yer ne içilir bir araştırma çok yapmadan gidecem ben sevmiyorum öyle hazırlık yapıp yola çıkmayı aç kalmayız heralde yolda izde ne bulursak onu yiyecez

ama yalnız olacağım için biraz sıkıntı olacak hani dağın başında yılan soksa kimse sana yardım edemez ama bunuda göze almak lazım zaten sürekli dışarda yatacam . banyo vs işinide nehir su ne bulursam öyle halledecem . yani lüks bir gezi istemiyorum zaten amaç biraz sıkıntı çekmek

ama teşekkürler cevapalrınız için arkadaşlar .
Turlar da bisiklet veya motor düzenliyorlar onları biliyorum . ben turla gitmek istemiyorum en fazla ben olacam yanımda

yani ,..
bu arada cbr ile çok yorulmazmıyım kafamı eğe eğe

aklıma 125 lik honda sadece cg geldi yoksa cbr iyide düşünürdüm ama süpersport bir motor sıkıntı olur kullanım açısından