İnwells Motosiklet alarm yardım lütfen

Slm arkadaşlar forumdan arkadaşların tavsiyesiyle inwells marka motosiklet alarmı aldım ve montesi doğru şekilde yapıldı. uzaktan kumandasından 4 ayrı seviyede hassasiyet ayarı mevcut 4. seviye en hassas olan ancak 4 seviyede dahi hassasiyet neredeyse yok. yani motora tekme tokat dalıyorum anca çalıyor. lastiğe tekme atmak yada gidonu hızlıca çevirip sallamak alarmı devreye sokmuyor. bu marka alarım kullanan arkadaşları tavsiyeleri yada montajda kullanılması gereken tiyoları varmıdır. Alarmı yanlızca eksi ve artı kutuplardan aküye girdik yani diğer motoruek çalıştırma sinyallere bağlama özelliği devre dışı. ve ana beyni direk kutudan çıkan çift taraflı bant ile akünün altına düze yakın bir açıda sabitledim. hassasiyeti artırmamın bir yolu varmıdır. birde beyin üzerinde hassasiyet ile ilgili gerekirse kesilmesi istenen bir yeşil kablo var . bilgisi olan varmı arkadaşlar . kitapçıkta hassasiyet fazla ise azaltmak için kesebilirsiniz yazıyor ama zaten hassasiyet yok denecek kadar az bende cesaret edip kesmedim . acil yardım lütfen :)

ürünü geri yoladım ve firmada bana geri yolladı . açıklamaları ise ürünü test ettik ( bence etmediler) normal herşey inwells marka alarmların hepsinin hassasiyeti bu derecede dendi bana, abi kapatsınlar ozaman fabrikayı , çalmayan alarımı ne yapalım. kesinlikle tavsiye etmiyorum marka diye aldık elimizde kaldı. bi önceki motoruma çin malı markasız sanayiden alarm almıştım çatır çatır ötüyordu , oturmaya yada haraket ettirmeye kalktığında çalıyordu.

arkadaşım bir fikrim var;
alarmı monte ederken kullandığın çift taraflı bant kalın bir sünger olursa motora gelen darbeleri biraz emer ve dolayısıyla hassasiyet düşer. onun yerine motorun sele altındaki metal aksam ya da şasesi varsa oraya direk temas ettirip yukarıdan bantla. yani demek istediğim beyin-->bant--->şase değil de, üstten bant/vida--->beyin--->şaseye bağla. motorun gövdesindeki titreşimler beyne direk iletilsin. arada sünger yapışkan olmasın. bence biraz hassasiyet artar böyle diye düşünüyorum.

çok teşekkürler deneyeceğim umarım faydası olur. çift taraflı bank gerçekten çok ince ama yinede deniyeceğim sağol tavsiyen için dostum.

Bende hepsiburada dan inwels alarm almıştım çok güzel çalışıyordu, sadece kırmızı ve siyah kabloyu aküye bağlamıştım o kadar çok hassastı, sizinki arızalı olabilir , elektronik biraz şans meselesi.

aynen katılıyorum zaten arzalı olduğu kesin yoksa böyle bir ürün piyasaya sürülemez, firma test ettik sağlam tüm inwells ler böyle değip salladılar başlarından geri yolladılar ürünü elimde kaldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar