Internetten para kazanma firsati,yapacaginiz gelen maillere bakmak

cogumuz internette cok zaman harcayan insanlariz,gunde en az 1-2 saatimiz internet aleminde geciyor.niye o zaman bunu paraya cevirmeyelim.

http://www.superteklif.com/super-uye-formu.aspx?iid=NBMkQ4_____sum____HBqQ_____eql____

yukaridaki adreste acilan formu doldurun,yanlis mail kismini silerek kendi mailinizi yazin,cunku teklif eden ben oldugum icin benim mail adresim yaziyo burda).kaydinizi tamamlayin,kaydinizi tamamladiktan sonra ozgecmisiniz ile ilgili bolumleri tamamlayin,eger tam olarak herseyi tamamlarsaniz 5000 puan,yani 5 ytl bekliyo,bir sure sonra verdigimiz mail adresine ve istege bagli cep telefonuna mesajlar gelmeye basliyo, gelen mail ve sms basina puanimiz yukseliyo,ayrica baskalarina teklif gonderip gelirinizi yukseltebilirsiniz.100.000 puan'a yani 100 ytl'ye ulastiginizda para havale yoluyla veya baska hesabina yatirilma seklinde elimize gececek. 100.000 punaya ulasmadan para alamiyoruz.

1.000 puan = 1 ytl

umarim isinize yarar arkadaslar :):):):):cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sizi gidi titancılar sizi

yemezler başka kapıyaaaaa hadi bakem kışş kışşş:mrgreen:

bu sistem işe yarasa şuan sayılı zenginlerden olurdum.:mrgreen:

nette bir ara bu olayı bayaa araştırmıştım çok büyük vaatlerde bulunanlar var ama para veren yok.:mrgreen:

fakat şu pc'ye program yüklenen ve sürekli reklam gösterem bir program var onlar hakkında bilgim yok. gerçekten işe yarıyorsa söyleyin onuda deneyelim.:mrgreen:

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Haliç'in dibi altın doluymuş :p

Hic ugrasmayin, eller tutulur hic birsey kazanamazsiniz. Onun yerine kendinize blogger.com'da veya wordpress'te bir blog olusturun, zirvalamak yerine bolca icerik olusturup reklam alin.

Spirnof' Alıntı:
cogumuz internette cok zaman harcayan insanlariz,gunde en az 1-2 saatimiz internet aleminde geciyor.niye o zaman bunu paraya cevirmeyelim.

http://www.superteklif.com/super-uye-formu.aspx?iid=NBMkQ4_____sum____HBqQ_____eql____

yukaridaki adreste acilan formu doldurun,yanlis mail kismini silerek kendi mailinizi yazin,cunku teklif eden ben oldugum icin benim mail adresim yaziyo burda).kaydinizi tamamlayin,kaydinizi tamamladiktan sonra ozgecmisiniz ile ilgili bolumleri tamamlayin,eger tam olarak herseyi tamamlarsaniz 5000 puan,yani 5 ytl bekliyo,bir sure sonra verdigimiz mail adresine ve istege bagli cep telefonuna mesajlar gelmeye basliyo, gelen mail ve sms basina puanimiz yukseliyo,ayrica baskalarina teklif gonderip gelirinizi yukseltebilirsiniz.100.000 puan'a yani 100 ytl'ye ulastiginizda para havale yoluyla veya baska hesabina yatirilma seklinde elimize gececek. 100.000 punaya ulasmadan para alamiyoruz.

1.000 puan = 1 ytl

umarim isinize yarar arkadaslar :):):):):cat:

Ulen spirnof hayatın ustan gibi boş beleş füreklikmi bulaşıyo napiyo sanada:queen:

smir ; Kısa yoldan köşeyi dönmek ii bişi diel :) alışşma boşşşwer :queen:

Haliç'in dibi altın doluymuş :p
Hadi o zaman cikaralim, olcay abi bizimkisi umut dunyasi :)

smir ; Kısa yoldan köşeyi dönmek ii bişi diel :) alışşma boşşşwer :queen:
cako,zengin olmak kotumu,hem zengin olursam sanada istegidin motoru alirim :cherry::cherry:

Ulen spirnof hayatın ustan gibi boş beleş füreklikmi bulaşıyo napiyo sanada:queen:
ithal romen,en azindan ben biseyler icin cabaliyom,senin gibi turizmi gelistiriyom diye balta vurmuyom bacasiz sanayiye :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar