İnternetten motosiklet alınır mı?

Arkadaşlar merhaba,

Bu yaz için motosiklet almayı düşünüyordum. Bugün bir arkadaşım aradı Salcano Scooter Nova 150cc 2099 tl ye n11.com da en ucuz fiyat garantisi ile çıktığını söyledi.
İnceledim fakat internetten motosiklet alınır mı diye soru takıldı sizlere danışmak istedim. Adres linki;

https://www.n11.com/promosyon/otomotiv-motosiklet-urunlerinde-en-uygun-fiyat-garantisi-33203

Müşteri hizmetlerini aradım. Ödemeyi yaptıktan sonra hemen ertesi günü bana en yakın Salcano Bayiisinden teslim alabileceğimi söyledi. KDV ve ÖTV dahilmiş.
Plaka masrafı bana aitmiş. Bilen varsa bunun plaka masrafını da paylaşabilir mi?

Şimdiden çok teşekkürler

Cevap var diye sevinmiştim. Bu mudur yardımcılığın? Salcano tavsiyesi vermek zor mu? İllaki internetten motosiklet alan vardır, bekliyorum arkadaşlar

ben geçen yıl almıştım kargoyla bana gelmişti direk yani motoru ben topladım,aynı şekilde evraklarda geldi plakasını da çıkarttım ve iki gün önce yine internetten bir arora ar 180-19 siparişi verdim ama bu kez motor servise gelecek ben servisten alacağım ödemeyi de peşin fiyatına kredi kartıyla 18 ay taksitle ve telefon aracılığıyla yaptım.
sorun olmuyor yani ilk motorumda olmamıştı şimdi de olacağını sanmıyorum neden internetden aldın dersen;motoru tüm kayseri ve çevresinde bulamadım ve getirttiremedim

Reklamlardan Sonra Görüşmek Üzere , Sakın bir yere Ayrılmayın Kısa bir Reklam Arasından Sorna Tekrar Baş Başayız :bestmt:

Mersin İl Temsilcisi
salcano wolfları bilirim.
çok harika bence..
scooter sevmem, bilmem...
ama evraklar tam ise, garanti var ise alınır.

kubanın xj mi ne, o da sıfırı 2150 tl, evraklarla 2400 e teslim 12 ay.
param olsa ben onu alırdım.
scooer sakat iş, küçük tekere güvenmem :)

oneya öyle satın al a tıkla yarın kargoyla gelsin bi araç alıyorsun bunedir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar