İnternetten motor alacağım ancak 16 yaşındayım?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
yazdıklarımı tam oku,kaba olmamak için çok uğraş veriyorum,ben olurum,sen anla,be beynini YEdiğim,ailem sonunda ikna oldu,ailem ile çözdük işi,gerisi ile babam ilgileniyor,zaten o kadar kolay olmayacağının farkındayız,hiç yasaların adamı gibi davranma,sende illa yaşının gereğinden büyük motor sürmüşsündür,hiç kimse bana burada hikaye okumasın,ve umarım profildeki sen isen karşılaşırız da allah vere tersin olur,o an forumun değerli üyesi... olursun canım,yaşım küçük olabilir,amma laubali kişiyi sevmem.
İyi günler
IQ fukarası çocuğum, millet göremez üzerine falan basarlar gezme buralarda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam bordo klavyeli çıktı. Herkese atar gider yapıyo kaçın 🤣 🤣 🤣

IQ fukarası çocuğum, millet göremez üzerine falan basarlar gezme buralarda.
valla canım,buralarda falan derken hayırdır,sanalda baba mı oldun sen,seni de benim memlekette görmesinler,oltalar çekerler,moturunu alır,pipetten su içirirler,defol kendi süt çocuğunla karıştırma.

Üstüme bu kadar gelme, bi köşede ağlıyorum şu an
olmaz içine gelemem sıkıntı çıkar

Adam bordo klavyeli çıktı. Herkese atar gider yapıyo kaçın 🤣 🤣 🤣
valla "buralarda,şuralarda,görmezler"diyen sensin dınkof,bordo falan değilim ama,senin gibi klavye adamı da değilim,deneyebiliriz sıfır sıkıntı haberin ola,davetim açıktır,ha her davete icab eder misin bilmem,ama her icab ettiğin davet iyi biter diye bir kaide yok,sevdiklerini düşünerek cevabını hazırla.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
bende sana basıyorum bremın,madem herkes kaba oluyor ban yok,tüm kanaktarıcılarına gen arkadaşlarına basıyim canım cicim,yazdıklarımı geliş adresin ile okur isen çok haklısın,ancak gözün ile okur isen sonuç aynı değil,şimdi SefolGit burdan,yaşa başa bak profile bak,soytarılık.
bir adamdan bu kadar kötülük peyda olmaz. kaç tane baban var lan senin?

Baba nasıl olunur onu bile bilmiyorsun. İnternet var lan aç bi bak. Baba nasıl olunuyormuş? Olmadı anana sor.
sen annene sor bakiyim,bilmez dediğin adam neler yapmışım ki sen olmuşsun

Ne yaşıyosun hayal dünyanda olum sen? 🤣 🤣

Yazık laf falan sokmaya çalışıyo herkese onu da yapamıyo. Engelli galiba.

Hadi bakalım sarı tutku, 250sr hayırlı olsun.

senin okuma yazmanı SKeveyim,resimdekini çok sevmişsin,gel bir tur attırayım atla kucağıma,girişler uyuşuyor,direk gibi dikerim içinizde,düşmezsiniz.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
sen annene sor bakiyim,bilmez dediğin adam neler yapmışım ki sen olmuşsun
Sorardım sormasına da belki de senin o kim olduğu belirsiz baban doğmadan önce öldüğü için soramıyorum. Sağ olsa kesin "uyma şu onun bunun çocuğuna" derdi.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Şu salak muhabbete devam etmeseydiniz keşke. Çocuğunun eline böyle denetimsiz internet telefon veren aile yarın motor da verir şaşırmamak lazım.

Sana yeni motorunla başarılar diliyorum umarım bi ara aklın başına gelir de bu işin sonu kötü bitmez.

Sorardım sormasına da belki de senin o kim olduğu belirsiz baban doğmadan önce öldüğü için soramıyorum. Sağ olsa kesin "uyma şu onun bunun çocuğuna" derdi.
aynı aileden olduğumuzu sanmıyorum,amma velakin mezarını tekmelediğim babanın(çok eskilere dayanıyor hangi mezar bilemiyoruz,seçenekte çok)bu cevabı vereceğini düşünüyorum,şimdi yaşını başını al git burdan.

Şu salak muhabbete devam etmeseydiniz keşke. Çocuğunun eline böyle denetimsiz internet telefon veren aile yarın motor da verir şaşırmamak lazım.

Sana yeni motorunla başarılar diliyorum umarım bi ara aklın başına gelir de bu işin sonu kötü bitmez.
tamam en denetimli sen ol ,eyvallah

Bilal'e anlatır gibi anlatsak ona bile hakaret olur seviye o kadar düşük :D
Hayatımda Bilal'e anlatır gibi birine yazacağım aklıma gelmezdi o da oldu.
Bir de yazmış büyüklerim sanırım noter üzerinden alacak diye.
Onu bile sanıyorken şu maymundan düşük Iq sahibi olan bebeye daha yazmayalım

la beygir oğlu beygir 16 yaşında birinin alım işlerinden ne kadar anladığını düşünüyorsun,ama insan üretiminden anlarım,size de bir maymun kardeş verebilirim,anaları emanet eder iseniz,haddinizi aştınız,çoluğunuzu çocuğunuzu SKeverim,hepinize söylüyorum,bileğim soyunuza sopunuza yeter,davetim hepinize açık,beklerim,g0t yoksa da yazmanıza gerek yok,o sinek gibi duran gözlüğünü alır kıvırır,senin soyuna sopuna montelerim,ricamdır,az adam ol,anneni bu kadar GLOBAL pazarlara sunma gardaşım,hadi canını yerim,iyi günler gardaş.

la şimdi farkettim 2008 ne moruq,hayatın yok,sosyal başarı 0,forum ile ayakta kalıyorsun,inşallah en yakın zamanda aklın başıına gelir,ya da başını içine alırsın gardaşım,iyi günler.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Banlanmazsa 2 gün sonra yolda gördüğü ilk 250sr’ın fotosunu çekip alamazsın dediniz aldım diye konu açmasını bekliyorum. Umarım satın almaktan bahsettiğimizi anlamıştır. 🤣🤣🤣

Banlanmazsa 2 gün sonra yolda gördüğü ilk 250sr’ın fotosunu çekip alamazsın dediniz aldım diye konu açmasını bekliyorum. Umarım satın almaktan bahsettiğimizi anlamıştır. 🤣🤣🤣
Tamam gardaş,sözüm olsun sana bunu hatırlatacam,amma velakin tüm platformlardan forumlardan kendine dair herşeyi silip,izole hayata geçecen tamammı.

yolda motoru değil de seni görür isem,senin ile fotoğraf çekip foruma atıcam,ya da savcılık çeker bizi,ama söz ver şikayetçi olma .

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bize bu kadar eğlence yeter sarı tutku, hadi logout’a bas uslu bir çocuk olarak resim defterine 250sr çiz, bizde 15dk sonra unutmuş olalım seni tamam mı amcası? 🤣

Kürtajdan sağ çıkan bir örneksin harbi helal sana tıp dünyasın da adın geçer yani annenin ellerinden öperim.
Klavyeden sallamak ne kolay ya.
Özelden yaz davetini bir göreyim sonra ağlayarak çekeceğin videoyu bura da paylaşırım ders olur izletirsin.
Çocuk yapmak kolay da maymun gibi sokağa salınca ailen için zor ne diyelim artık.

Bize bu kadar eğlence yeter sarı tutku, hadi logout’a bas uslu bir çocuk olarak resim defterine 250sr çiz, bizde 15dk sonra unutmuş olalım seni tamam mı amcası? 🤣
ben defterime güzelce validenizi çizdim merak etmeyin

babama teşekkürler zamanında bana dayak attığı için
gelsin bir tur da ben onu döveyim

Kürtajdan sağ çıkan bir örneksin harbi helal sana tıp dünyasın da adın geçer yani annenin ellerinden öperim.
Klavyeden sallamak ne kolay ya.
Özelden yaz davetini bir göreyim sonra ağlayarak çekeceğin videoyu bura da paylaşırım ders olur izletirsin.
Çocuk yapmak kolay da maymun gibi sokağa salınca ailen için zor ne diyelim artık.
sıkıntı yok davet sana da açık yeğenim konum urfa,bilirsin burada kas kullanmıyorlar GYMciyim falan diyorsan,ha gerisi de sende olabilir,hiç farketmez,gel :)

Ban yermiyim bilmem ama bu dunkoflara allah affetsin çok güzel geçirdiğimi düşünüyorum,şurada sürece dair soru sorduk artık çekememezlik mi,kudurukluk mu anlamadım atlayıp zıplamışlar,işleri bu olsa gerek,hayatınızda iz olarak kalacağımı biliyorum,16 yaşında bir eleman motordan ziyade ana bacı demeden bizi internette tur attırdı diye hatırlayın beni:)hepinizi soy sop öpüyor,zevkten içinize patlatıyorum,EGZOZU...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar