İnternetten kredi kartıyla motor alınırmı?

herkese iyi günler.
internetten kredi kartıyla 0 tvs apache alacağım ancak çoğu sitede güvenli alışveriş sistemi yok
örnek olarak daytona.com gibi kart numarasını sadece siteye girebileceğim bir yer arıyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

ben zamanında almıştım yuki nin sitesinden 1,610 liraya 12 ay taksitle hiç sorun olmadı,1 haftada motor paketli halde geldi,ben kurdum motoru ve motor garanti dışında kaldı(eğer motorun garanti kapsamında kalmasını istiyorsan servisin kurması lazım) zaten arıza felan olayı da olmamıştı 100 cc olduğu için 6 ay bindim,sattım...

kardeş soruna cevap wermiyeceğim ama yerinde gidip alman daha iyi olmazmı çizik varmı sorunu varmı fln motorun 0 da olsa üretim hataları oluyo hem garanti dışında kalmaz yinede sen bilirsin

Anlamadim bir sey var. Plaka ruhsat islemleri nasil oluyor internetten alinca. En iyisi elden almak

bende telefonla kredi kartı no verip mail orderla aldım motorumu.
ama benim motor direk servise geldi. servis topladı.

Ben senin yerinde olsam en yakın bayiye gider. İnceler, üstünde tepinir. Adamın önüne parayı atar.
Artık Apaçi benim, binicem üstüne basacam kırbacı, basacam kırbacı derdim :p

Önce telefon aç , görüşmelerini yap , sonra atla otobüse sabahtan , git al motoru kartınla, akşama da yükle motoru otobüse tekrardan dön evine. En sağlıklısı bu şekilde olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar