İnternetten güvenli site tavsiyesi???

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Rialli'den alışveriş yapan var mı? ucuza parçalar gördüm kalitesi nasıl acaba bilmiyorum, ya da başka temiz siteler var mı bildiğiniz? Şimdilik alacağım parçalar fren balataları.

Bende rialli'den alışveriş yaptım bir çok sefer. Bir sıkıntı yaşamadım .

12 de rialliden verdiğim 37 liralık sipariş geldi.Baktım biraz sıkış tepiş konmuş ama kargoyu ben ödediğim için iyi olmuş yoksa ücret artardı.Burada 25 tl denilen aynayı 7 tl ye aldım.Ybr hava filtresi 8,5...2,3 şey daha aldım ilk alışverişimdi ama pek sıkıntı yaşamadım 3. gün aldım

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Teşekkürler, ben de hava filtresi ve fren balataları alacam, motorum 2006 model ve hala orijinal parçalarıyla, balatalar daha yarı bile olmamış fakat 7 sene olmuş değiştirmek gerek :)

Ben rialliden çok alışveriş yaptım 550-600 lira alışveriş yapmışım şimdiye kadar. Ufak tefek yanlış parça yollamaları hariç süper bi site.

Arkadaşlar camgöz 'ü tek geçerim . piyasada 200-250 lira olan (LS 2 FF-370-EASY-BEYAZ) Marka kaskı 175 liraya satıyorlar ve 415 liralık bir siparişim oldu siparişin içinden sadece 10 mm lik yuvarlak ayna takımı yanlışlıkla iki aynayıda sol olarak yollamışlar aradım söyledim ; hemen hatamızı talifi edicez bugün çıkartıyorum aynaları dedi telefndaki abi. aynalar 2 gün içinde adanadan zonguldağa ulaştı. ve sadece sol değil saolsunlar takım olarak yollamışlar ,bendeki aynaları nasıl yollucam dedim oda hatamızın telefizi olsun dediler. kargo ücretinide ben ödemedim . çok güvenilir sözünde duranların sitesi http://www.camgoz.com.tr bu yorumu onlara borç olarak bildiğim için yaptım bütün tanıdığım motorcu arkadaşlarımıda bu siteye yönlendiricem. teşekkürler camgöz

camgöz ve hudson dan alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım

Riallide bazen ürünler hatay ve istanbuldan geliyor. Bir siparişimi 2 parça halinde almıştım 2 kez kargo ücreti ödedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar