İnternet Üzerinden Satışlarda Dolandırıcılara Dikkat!!!

Aynen Arkadaşlar :) Satın alacağınız ürünlere ve firmalara çok dikkat edin !

uyarı için teşekkürler...
bence en güzeli bu tipişleri eski tip yöntemlerle halletmek... yani parayı sıcak sıcak ele elıp bi güzel saymak.. ve hayırlıolsun diyerek tokalaşmak vs.. öyle interent üzeinden para alışverişi falan sakat gibi... zate pek te anlamam bu işlerden:p

Geçenlerde bu olay mt'de oldu. Elemanın birisi ( polonya'dan baglanıyordu). Yakın zamanda ist.'ye gelecegini yazmıştı ve motosiklet kiralamak istedigini söylüyordu. Bununla ilgili bizden bilgi talep etmişti.:)

Uyarın için sagol coq

Teşekkürler bu faydalı olabilicek paylaşımın için..

Fakat benim bu kolpacılardan daha çok korktuğum şey ise, çalıntı motoru kendi motoru gibi satmaları.. Bu daha tehlikeli düşünsenize çalıntı motor ile yakalandığınızı.. paranın boşa gittiğine mi, çalıntı motorla yakalandığınız için başınıza açılan belaya mı yanacaksınız...
Mesela Suzuki'nin yan sanayisi olan FYM nin FY250 modelini almayı düşünüyorum, fakat İzmir'de yok bana en yakın satan Ankara'da ben de İstanbul'daki satıcılara hiç güvenemiyorum..

Saygılar

Gerçekten adam oturdugu yerden iyi tezgah kurmuş :) Uyardığın için saol belki bize ve çevremizede denk gelir boyle bi adam uyarmış oluruz...

asm

Geçenlerde bu olay mt'de oldu. Elemanın birisi ( polonya'dan baglanıyordu). Yakın zamanda ist.'ye gelecegini yazmıştı ve motosiklet kiralamak istedigini söylüyordu. Bununla ilgili bizden bilgi talep etmişti.:)

Uyarın için sagol coq

O bahsettiğiniz kişi buraxdj nickli arkadaşın bir arkadaşı imiş galiba.

Kolpa değil yani bu olay :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaşlar bu mevzuyu olaya uyanmanız ve uzatmamak için biraz basit anlattım.
Konu bu kadar basit dönmüyor tabii.
Bu işin yağlama ballama ve inandırma seansı var.
Yani düşülebilecek bir tuzak aslında.

Yani artık konuyu biliyorsunuz.
İki kere düşünmeniz amacıyla açılmıştır.

Aslında motosohbete de açılmamıştır.
Fakat yanlış yerde açmış olduğum bir başlık olduğu halde bana kıyamayan bir yönetici tarafından moderasyona tabii tutulmuş ve bu bölüme açılmıştır.:)
Her kimse o yönetici teşekkürler.:)

YAw hersey o kadar apacik ortada k,i extra gozu acik olmaya gerek yok aslinda. Bu kadar dalavereye, karin agrisina, çetrefelli islere, kıla-tuye vs killanmayacak, rahatsiz olmayacak, işkillenmeyecek saf birileri varsa artik ne diyeyim yani bilemiyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar