internet tarifeleri

Son 1 senede internet kullanıcılarının hızla artmasından dolayı mıdır ? yoksa benim kuruntum mudur bilmem ama ?
Fiyatlar giderek yükselmekte, internet kotası ise düşmekte, Önceden sınırsız mobil internet paketleri vardı ? Öldüler mi yoksa ben mi bulamıyorum.
Avea jet taraftar kullanıcısıyım. 5 GB - 25 TL ve her gol 100 MB veriyor. Ancak işin içine video girince kota hemen doluyor. ilk defa 44 TL ödeme yaptım. standart 25 öderdim.
Sınırsız 69 TL idi. SAnırım artık yok. Alternatif olarak sınırsız önerebileceğiniz mobil paketler yada uyanıklık var mıdır :p

Örnek : Vadafone sınırsız cepnetim vardı. 10 TL , wifi ile netbook dan özgürce takılıyordum. Takii vadofone yetkilisi kanıma girip beni faturalı yapana kadar. hain... :queen:

100 MB internete 10 TL veren arkadaşlar yüzünden akıllı operatörler limitleri hep aşağıya çekti.

Duygu, düşünce ve önerileriniz lütfen yazın. :cat:

Motosikleti
Fazer8 abs
doğru ciddi ciddi bi abartma var benim akraba avea bayi ben ona danışmıştım video izlersen canını okursun demişti o yüzden jet met bana pek mantıklı gelmedi çok para az hizmet

12 ay taahhütlü aldığımdan internet satışlarını hiç takip etmedim. 1 ay kala yenilemek yerine daha iyi bir pakete geçmeye karar verdim.
Ancak dünden beri kafayı yemek üzereyim. Ev harici sınırsız internet yok. Mobil paketlerden bahsediyorum. sınırlı olanlar da fiyat konusunda almış başını gitmiş.
Operatörler ise kullanıcıyı salak yerine koyuyor. 1 GB Sınırsız internet vb başlıklar gördüm. Sınırsız ise neden 1 GB sonra bitiyor. herkes dolandırıcılık peşinde, netle arası olmayanları tuzağa düşürmekten başka bir şey değil. bu nedir böyle yaaa :jocolor:

sınırsız dedikleri 1 gb yada 3-5 neyse kota dolunca edge hızına düşüyor bana koyman edgeylede takılırım dersen sınırsız.. video izleyemesende face ve forumlarda gezmeye yetiyor.. Fazla görsel şeyleri açarken bekliyorsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başlığı internet tarifleri olarak okuyup yarım saniye de olsa ev yapımı internet nasıl olur diye düşündüm. :queen:

sınırsız dedikleri 1 gb yada 3-5 neyse kota dolunca edge hızına düşüyor bana koyman edgeylede takılırım dersen sınırsız.. video izleyemesende face ve forumlarda gezmeye yetiyor.. Fazla görsel şeyleri açarken bekliyorsun..

Edge hızına düşmek zaten istemiyorum. 5 GB bile çabuk doluyor. google açana kadar yıl olur. kaldı ki görsel bir şeye bakmaya kalkarsan ne olacak, bir video dolsun diye ne kadar bekleyeceğiz.
Emre sen bu işi çözdün hatip ettin galiba, bana daha detaylı açıklamalarla gel. Edge hızına düşmeden uzun süre hangi operatörde can çekişirim ondan bahset. :queen:

Başlığı internet tarifleri olarak okuyup yarım saniye de olsa ev yapımı internet nasıl olur diye düşündüm. :queen:

Valla güzel olurdu. Kendin pişir kendin ye :queen: bazen dangınlıkla oluyor. :cat:

Eğer interneti evde sabit bir yerde kullanıyorsan sana tavsiyem TTNET sınırsız pakete geçmen. Oda yanılmıyorsam 69TL. (8Mbit hız 20GB Adil Kullanım Kotası, 20GB. den sonra hızın 4GB.düşer) dedğim gibi eğer evde kullanıyorsan bu pakete geç. kotayı aşma gibi bi derdin olmaz hattını da Yalın İnternet Hattı al aylık sabit ücret ödeme. Kablosuz Modem zaten hediye veriyor TTNET evde ister notebooktan ister cepten wifi ile özgürce surf yap. (biraz TTNET reklamı gibi oldu ama neyse TTNET yetkilileri bir fazer hediye ederler herhalde :) )

Ben şahsen mobil internet hattını tavsiye etmiyorum. İkidebir kopmalar, hat sorunları bunları yaşamaktansa normal hat alınması en iyisi bence

Cepte 1gb sınırsız (sonra edge).
Evde akk'sız sınırsız.
En ideal çözüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar