internet sitemi arama motorlarına kayıt ettirmede yardımcı olacak arkadaş

yeni güncellediğim internet sitemin hitini yükseltmek istiyorum http://www.scalareklam.com/
arama motorlarına kayıt,sponsor firma olmak gibi
bunun için ne yapmam gerekiyor mimari yönlendirmeler yazıldığında ilk sayfada çıkmak
istiyorum asit indirme, metal etiket yazıncada ilk sayfada çıkmak.aramızda bu işi profesyonel
yapan varmı makul bir ücret ödeyebilirim bana gelen maillerden birisinde bu işi yapan bir firma
var http://www.kobipark.com/default.asp forumdan bir arkadaşa yaptırmamın iyi olacağını
düşünüyorum paramız yabancıya gitmesin sonuçta. hitim yükselirse karbon korumalı el koruma
da hediye ederim (elyapımı topcase.....başlıklı DIY forumunda fotoları var)

Hediyeler on numara:mrgreen:
Abi umarım yapıcak birilerini bulursun :rendeer:

Kötü bir haber vereceğim ama, sitenizin arama motorlarında ilk sayfaya gelme ihtimali zayıf, çünkü tamamen flash ile hazırlanmış ve Google başta olmak üzere (ki en önemlisi bu) arama motorları site içeriğini okuyamayacaktır.

Dolayısıyla, özellikle Google artık meta etiketlerden ziyade içeriğe bakarak siteyi değerlendirdiği için, siteyi metin içerik ağırlıklı olarak yeniden yaptırmanız gerekir öncelikle. 1. sayfaya gelme ise ayrı bir çalıştırma gerektirir ve sadece arama motorlarına kayıt çok yeterli olmaz :)

Levsy doğru söylemiş bu siteyi google da önlere taşımak imkansız gibi. Dikkat etmişsinizdir, bir arama yapıldıığı zaman başlığın altında birde yaptığınız arama ile ilgili metin çıkar bu metin site içeriğindendir. Ancak sizde böyle bir metin ne yazıkki yok...

arkadaşlar sağolun yönlendireceğiniz bir arkadaş varmı ücret ödeyebilirim maltepedeyim. metini ürün altlarına mı koyacağız
ben para ödeyip google adwards ilk sayfalarda çıkmayı planlamıştım mete tag dediğiniz anahtar kelimelermi

inzell nickli üyeye mesaj atarsanız yardımcı olacaktır bu konuda diye düşünüyorum. Benim yönlendirdiğimide söylerseniz aynı zamanda belki bi bira ısmarlar bana :D

sağol motor kafa gel birayı ben ısmarlayayım dragos tepesinde

Aaaaah ahhhh İstanbul'da olsam anında uçardım oraya ama izmir'de sürünüyorum artık :salut:

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:17 ----------

Teşekkür ederim yinede :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Öncelikle sitenin değişmesi lazım :)
Sonrasında ürünler hakkında bol bilgi ve içerik girmelisin.
Mesela bu başlıkta yazdığın mimari yönlendirme - asit indirme gibi etiketler anlamsız olur.
Çünkü bu anlamları sen biliyorsun. Bana mesela bu işle ilgili bişey olsa hayatta bu kelimeler ile aramam :)
Siteni google webmaster a kayıt ettir, sonra orada sektörünle ilgili kelimeleri arat hangi kelimeler daha çok aranmışsa o kelimelere yönel sitende.

En önemli şey ise güvenilir sitelerin senin linkini vermesi, yani google tarafından önem verilen güvenilen siteler sana link verirse sende iyi ve güvenilir bir sitesindir diye seni kaale alır google.

Tabi içerik çok önemli, ama birinci sayfaya çıkmak çok zor. Bu iş için profosyonel yardım alıp para harcamalısın.

inzell nickli üyeye mesaj atarsanız yardımcı olacaktır bu konuda diye düşünüyorum. Benim yönlendirdiğimide söylerseniz aynı zamanda belki bi bira ısmarlar bana :D
Eyvallah.
Alkolsüz Efes benden... :cherry:

@farcob usta, sitede görünüm ve içerik bakımından ciddi değişimlere ihtiyaç var. En azından hedeflediğin kelimelerde ilk sırada çıkan web sitelerini inceleyebilir ve birazcık fikir edinebilirsin.

ŞAHSİ FİKRİM ; siteyi önce html üzerine geçirmeniz faydalı olacaktır. flash site ile birinci sayfa gerçekten zor. ama siz eğer alpella , içim , sütaş , honda , yamaha gibi devasa bir marka olsanız ve televizyonlarda reklamlarınız dönse insalar scalareklam.com diye gelseler daha kolay şekilde başarılı olur.

Öncelikle sitenin değişmesi lazım :)
Sonrasında ürünler hakkında bol bilgi ve içerik girmelisin.
Mesela bu başlıkta yazdığın mimari yönlendirme - asit indirme gibi etiketler anlamsız olur.
Çünkü bu anlamları sen biliyorsun. Bana mesela bu işle ilgili bişey olsa hayatta bu kelimeler ile aramam :)
Siteni google webmaster a kayıt ettir, sonra orada sektörünle ilgili kelimeleri arat hangi kelimeler daha çok aranmışsa o kelimelere yönel sitende.

En önemli şey ise güvenilir sitelerin senin linkini vermesi, yani google tarafından önem verilen güvenilen siteler sana link verirse sende iyi ve güvenilir bir sitesindir diye seni kaale alır google.

Tabi içerik çok önemli, ama birinci sayfaya çıkmak çok zor. Bu iş için profosyonel yardım alıp para harcamalısın.
teşekkür ederim zaten profesyonel yardım almam gerektiğimin farkındayım,yamyamların ve amatörlerin eline düşmek istemiyorum.paramda
siteden bir arkadaşa gitsin.ilk site maceramda vatandaş siteyi kuramadı avansım boşa gitti domainim 1 sene bloke oldu vs. ölürmüsün öldürürmüsün durumları
o yüzden sizlerden referanslı bir arkadaş arıyorum ilgine teşekkürler

---------- Post added at 22:43 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

bu işlerden anlamam da 1 biraya hayır demem...
bana yakınsın atla gel,pardon motorla gel maltepeye

---------- Post added at 22:47 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

Eyvallah.
Alkolsüz Efes benden... :cherry:

@farcob usta, sitede görünüm ve içerik bakımından ciddi değişimlere ihtiyaç var. En azından hedeflediğin kelimelerde ilk sırada çıkan web sitelerini inceleyebilir ve birazcık fikir edinebilirsin.
inzel kardeş selam.profesyonel bir arkadaş tavsiye edebiliyormusun veya sen yapabilirmisin(neden alkolsüz?)

merhabalar..
googla arama kriterlerini ben bile tam olarak neye göre yaptığını ve bilgileri çektiğini tam anlayamadım..bizimde bir e-ticaret sitemiz var..öyle pat diye yukarı çıkamıyoruz..o kadar şey yaptık ceo bilgilerini admin panelinden google da yazmaya uygun biçimde kelimeler seçtik ama genede en üstte değiliz..bunu diğer sebebi ise sitenizi tıklanma sayısıyla alakalıdır..

ya reklam vereceksiniz googladan, yada admin panelinden sitenizin ceo bilgileri adlı kısıma googlada en çok ne olarak aratılıyorsanız o şekilde yazarak biraz etkili olabilir..

işimi halledecek arkadaşa bu karbon desenli el koruma + hediye
14082011167.jpg

By farcob at 2011-08-16
14082011172k.jpg

By farcob at 2011-08-16
14082011171.jpg

By farcob at 2011-08-16

Bana özelden istediğin tipte bir sitenin linkini at, ona göre konuşalım. Pendik'teyim yakın sayılırız, bir gün buluşuruz olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar