İnterkom Telefon ve Kamera Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda şöyle bir sorun yaşıyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Motosikletle vlog tarzı videolar çekmek istiyorum. Yakın zamanda da uzun yola çıkacağım. Kameram Insta360 x4, interkomum kn6100. Kamerayı interkoma bağladığım zaman interkom mikrofonundan ses alabiliyorum ve konuşa konuşa video çekebiliyorum. Fakat video çektikten sonra interkomu tekrardan telefona bağlamak çok uzun sürüyor. İnterkomu tekrardan eşleşme moduna almak ve telefondan bağlanmak gerekiyor. Bu şehiriçinde herhangi bir sorun teşkil etmiyor fakat uzun yolda giderken bunu yapmak tehlikeli açıkçası. Acaba tek tuşla bağlı cihazlar arasında değişim yapmak mümkün müdür?

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
biraz tricky bir çözüm önereyim, başlangıça her iki cihazı da telefonunuza bağlayın ve birincil ses için kamerayı seçin, kayıt bittikten sonra kamerayı kapattığınızda otomatik olarak interkoma geçmiş olacaksınız.

biraz tricky bir çözüm önereyim, başlangıça her iki cihazı da telefonunuza bağlayın ve birincil ses için kamerayı seçin, kayıt bittikten sonra kamerayı kapattığınızda otomatik olarak interkoma geçmiş olacaksınız.
Deneyeceğim teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef o şekilde olmuyor. Bağlı görünmesine rağmen çalışmıyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar