Interkom Secimi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
600 TL aldığım y10 interkom çok memnun kaldım tam fiyat performans ürünü otomatik olay teleycevapliyor ses ve mikrofon mükemmel bence pahalı almaya hiç gerek yok
link var mı?
telefonda android ayarlarında otomatik reddet ayarlıyken cevaplamıyordur herhalde.

Motosikleti
cbf 150
Geçen arkadaş benim kaska taktı konuşalım diye kaan elektoniğin. Kendi eskini bana verdi kendiside yeniyi taktı. inanın 2 km aramızda mesafede bile çekiyordu. yanlız airpods pro ile karşılaştırılamaz

Motosikleti
Hero Dash 125
Espresso geçici bir şey almak yerine bluetooth kulaklık yada kablolu kulaklıkla telefona indirilen interkom programlarını deneyebilirsin. En kötü ihtimal yine kulaklıkla birbirinizi ister wp gibi proramlardan istersen de normal çağrı ile arayarak konuşabilirsin.

Bu ihtimaller de bence geçici bir durum için yeni cihaz alıp para harcamak yerine değerlendirilebilir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Espresso geçici bir şey almak yerine bluetooth kulaklık yada kablolu kulaklıkla telefona indirilen interkom programlarını deneyebilirsin. En kötü ihtimal yine kulaklıkla birbirinizi ister wp gibi proramlardan istersen de normal çağrı ile arayarak konuşabilirsin.

Bu ihtimaller de bence geçici bir durum için yeni cihaz alıp para harcamak yerine değerlendirilebilir.
kulağımda kulaklık varken kaskı takamıyorum, kulağım rahatsız oluyor.
Bu yüzden kaska monte interkom düşünmüştüm.
Ama du bakalım, artçı çok da ısrar etmezse sallayabileceğim kadar sallayıp kışı beklemek de mümkün gibi görünüyor.

Motosikleti
DUKE 250
ben zamanında amazondan Crown Micronun bire bir çakmasını bulup almıştım,
7 8 tane, hepsiz çok sorunsuz şekilde çalışıyor,
hanımla turlarkende beraber gezdiğim arkadaşlarla da muhabbet ederek dolaşmak iyi oluyor.
ama tek başımayken,ne müzik dinlemek için ne de telefonda konuşmak için kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar