İnterkom Önerisi

Motosikleti
Honda CL 250
Merhabalar.Kameralı interkom almak istiyorum.Kameralı alırsam bütçem 9000tl maksimum kameralı almazsam 6000-7000tlye kadar çıkabilirim ek kameraya bütçe yaratabilmek için.Müzik sesinden dışarıyı duyamayacak şekilde de olmak istemiyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba.

Kaliteli ve yedek parça desteği olan bir marka tercih etmeye çalışın.

Ben Sena kullanıyor ve de tavsiye ediyorum.

8 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. yurt dışında 30 dolar civarında ancak şu anda aliexpressten falan alınmıyor vergi durumlarından dolayı, ülkemizdeki alışveriş sitelerinde 2500-3000 TL aralığında bulunabilir.

Motosikleti
Honda CL 250

1 seneden fazladır kullanıyorum kesinlikle kalite
Hocam bunun yanına güvenlik maksatlı kamera ne önerirsiniz ? Trafikte arabanın kornasını duyabilir miyim ve mikrofon kalitesi nasıldı acaba ?

8 yıldır kullanıyorum, çok memnunum. yurt dışında 30 dolar civarında ancak şu anda aliexpressten falan alınmıyor vergi durumlarından dolayı, ülkemizdeki alışveriş sitelerinde 2500-3000 TL aralığında bulunabilir.
Trafikte arabanın kornasını duyabilir miyim ve mikrofon kalitesi nasıldı acaba ?

Motosikleti
Spontini 110
1 ay oldu knmaster 6100 pro kullanıyorum memnunum su anlık

Hocam bunun yanına güvenlik maksatlı kamera ne önerirsiniz ? Trafikte arabanın kornasını duyabilir miyim ve mikrofon kalitesi nasıldı acaba ?

Trafikte arabanın kornasını duyabilir miyim ve mikrofon kalitesi nasıldı acaba ?

Bu durum senin kaskınla alakalı, interkom kulaklığı için yer varsa duyarsın, yoksa kulağına yapışır duyamayabilirsin. Müziği son ses açarsan da duyamayabilirsin tabi. Ben 8 yıldır kullanıyorum, memnunum, kaskta kulaklık yeri var, baskı yapmıyor, kullanımı rahat. Mikrofonu da gayet yeterli, karşıya ses anlaşılır şekilde gidiyor 70-80 km/s hızlarda bile.

Motosikleti
YZF-R25
Merhabalar.Kameralı interkom almak istiyorum.Kameralı alırsam bütçem 9000tl maksimum kameralı almazsam 6000-7000tlye kadar çıkabilirim ek kameraya bütçe yaratabilmek için.Müzik sesinden dışarıyı duyamayacak şekilde de olmak istemiyorum.
Hocam bende araştırıyorumda, aldın mı buradakilerden birini ve ya başka bir şey.
Konuyu tekrar hortlatayim

Motosikleti
CB750A
cardo'nun alt tabanı düzgün fiyatlasalar birden fazla kask için çok mantıklı

Motosikleti
YZF-R25
Çok fazla seçenek var o yüzden kafa karışıyor. Galiba grup sürüşleri için SENA daha mantıklı bireysel ve ya 2 kişilik sürüşler için cardo. Knmaster falan hiç konuşulmuyor. Kararsızlık 🤯

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar