Herkese selamlar.
Evliyim sürekli artçılı sürüyorum. İnterkom ihtiyacım bu ara baya arttı. Yalnız birkaç sorun var kullanan-bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
- İnterkomların telefonla bağlantısı nasıl sağlanıyor?
- İnterkomların artçıyla bağlantısı nasıl sağlanıyor?
- Müzik dinleme, telefon ile görüşme yapılabiliyor mu ?
- Oluyorsa kanal değiştirme, telefonu cevaplama nasıl oluyor?
- Açık kask kullanıyorum rüzgar konuşmamıza engel olur mu ?
- Alırken hangi özelliklerine bakmak gerekir?
Interphone sport kullanıyorum.
Bluetooth üzerinden bağlanıyor.
Telefonla konuşabiliyor, müzik dinleyebiliyorum.
Hepsi için koca koca düğmeler var.
-- 6 kere çaldıktan sonra kendi açıyormuş telefonu, bir kere oldu genelde o kadar çalmadan ben kendim açıyorum.
-- Sesi açmak/kısmak veya şarkı ileri geri için de düğmeler var yine. Şarkıyı geri alma düğmesi çok çok kullanışlı noktada değil, iki parmakla destekli tutarak basmak gerekiyor.
Kötü mikrofon/kötü tasarım hepsinden önemli ama açık kask da etkiler muhtemelen. Ben vizörü açtığım zaman az da olsa rüzgar vs sesi gittiğini söylüyorlar. Ama vizör kapalı iken karşımdaki motorda olduğumu anlamıyor ( yüksek devir çevirmezsem =) )
Benim için en önemlisi pil ömrü ve anycom olması. Kimisi 1000m yeter diyor interkom meseafesine, kimisi 1500 olsun diyor, bana çok farketmiyor. Sürekli interkom olarak kullanmıyorum zaten, bişey diyeceğim zaman arayıp kapatıyorum. Daha çok müzik dinliyorum ben.
Bir de üzerindeki düğmelere ek olarak Siri'yi kullanabiliyorum "Yes" tuşuna basınca interkomun üstündeki (bu tuş aynı zamanda gelen aramayı cevaplıyor)
o bayağı rahat. şunu bunu ara, müzik çal karıştır çalkala falan baya laftan anlıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
Yorumlar için teşekkürler. Sanırım hem telefona hem artçıya bağlanmaya gerek yok. Gear saatim var artçılıyken mecbur kalırsam görüşmeleri oradan yaparım. Bluetooth ile birden fazla cihaza bağlanılıyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Her bluetooth modülü birden fazla bağlantıya izin vermez, teknolojide bu altyapı olsa da.
telefonu bilemedim şimdi hem saate hem kaska bağlanır mı.