İnterkom arıza

Arkadaşlar merhabalar,geçen yıl Çin'den aldığım freedconn marka interkom arıza yaptı. Durum şöyle;
Müzik dinleme veya telefon görüşmesinde problem yok fakat başka interkom ile konuşurken karşı tarafın sesi bana gelmiyor.Garanti vs durumu da yok.Tamir ettirme şansım var mıdır?:sunny:

Arkadaşlar merhabalar,geçen yıl Çin'den aldığım freedconn marka interkom arıza yaptı. Durum şöyle;
Müzik dinleme veya telefon görüşmesinde problem yok fakat başka interkom ile konuşurken karşı tarafın sesi bana gelmiyor.Garanti vs durumu da yok.Tamir ettirme şansım var mıdır?:sunny:

dostum aynı intercom dan bende de var bendeki problem de ses geliyor fakat konuşmam gitmiyor
açtım içini bişeylerin yanmış olduğunu gördüm elektronikçi birine 5 tl karşılığı lehimlettim şimdi çalışıyor
bi içi aç bak mutlaka bişey takılır gözüne

dostum aynı intercom dan bende de var bendeki problem de ses geliyor fakat konuşmam gitmiyor
açtım içini bişeylerin yanmış olduğunu gördüm elektronikçi birine 5 tl karşılığı lehimlettim şimdi çalışıyor
bi içi aç bak mutlaka bişey takılır gözüne

İçini açtım biraz beyaz beyaz lekeler gördüm kart üzerinde,sanırım nem yapmış ama sadece bir varsayım.Kopuk veya başka bir türlü duruma rastlayamadım.Elektronikten anlayan dostlar bi el atsanız :)

Freedconn T Com kullanan var mı? Mikrofon aktif değil/çalışmıyor. Yani kulaklık mikrofon setini aynısından başka cihaza takınca çalışıyor fakat benim cihaza takınca milrofon iptal oluyor. Karşı tarafa ses gitmiyor. Sirkecide gösterdim hiç bir sorun görünmüyor. İşin içinden çıkamadım yardımcı olabilcek biri varsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar