Intercom Tavsiyeniz

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Onu sormadım.Belki oradaki çaya damak tadı alıştıysa buradakiler tatsız gelebiliyordur.Haa ben taşırmıyım bulaşık suyu gidi olsada taşımam.Öyle boğaz için fazla kafa yormam.

Çayların da çok farklı çok iyileri varmış ama zaten ayda yılda (sahiden de ayda 2-3 kere en fazla içerim, kahvaltıda bile aramam) çay içen biri olarak bilmem, ben de tat farkını ayırmam.

Ama kahve meraklısı biri olarak yurtdışından kahve getirtmişliğim vardır. Henüz türkiyede nitelikli kahveden haberi olan kahveci yokken ingilteredeki bir kahve kavurucusundan kahve sipariş ederdim, posta ile 1-2 haftada gelirdi kahve. bir kilo iki kilo falan sorunsuz gelmişti ama bir keresinde farkşı çeşitlerden toplam 5 kilo sipariş ettiğimde gümrüğe takıldı, ptt gümrüğüne kendim gidip ben satıcı değil içiciyim diye ikna ederek teslim alabilmiştim. Kim kendi içmek için 5 kilo kahve alır ki demişlerdi. Kilosu 20-25 poundluk kahvelerdi bunlar. O zaman doviz şimdiki kadar çılgın değilmiş demek ki alabiliyormuşum. Şimdi yerli kahvecilerden bile zar zor alıyorum nitelikli kahveleri.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

interkom bana yalnızca telefona bağlansın, navigasyon seslerini duyayım, zaten muzik dinlemekle de işim olmaz, yolda telefonla da konuşmam, sadece navigasyon seslerini duyayım yeter deyince en ucuzundan mesela rastlege internetten aradım bu çıktı böyle bir şey alsam iş görür mü?

https://www.hepsiburada.com/bt22-motosiklet-kask-kablosuz-intercom-su-gecirmez-5-0-bluetooth-p-HBCV00001VCIMP

Super Moderator
vimoto v8 tavsiye ederim hem ses yüksekliği iyi hemde 120-140 bandında giderken ses karşı tarafa sanki oturma odasında konuşuyor gibi gidiyor

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
FreedConn TCOM-VB aldım bugün 2 adet. Gelsin bakalım yorumlari iyiydi. Çin'den durumlar karışık hem beklemek istemedim.

kn2100 kullanıyorum, temiz ses veriyor yükseklik de fena değil. Konuştuğum kişiler sesimin de güzel gittiği geri bildirimini yaptılar. Fp olarak oldukça iyi sanırım, sena vs 7 8 k dan başlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar