Intercom Servis Ve Tamir

Arkadaşlar bugün intercomun mikrofonu bozuldu. Saffet usta doğubank dahil bir kaç kişiye sordum soruşturdum çözen de olmadı yönlendiren de. Ben de bir ilandan sinan ustaya ulaştım. Kartal cevizlide sadece kask bluetooth üzerine servisi var. Her türlü intercom tamirini elinden geldiğince yapabiliyor. Aynı zamanda kendi geliştirdiği bluetooth sistemi var kask içi. Umarım arayana faydası olur biz de sevap kazanmış oluruz. Bugüne kadar kendisini tanımıyordum buraya numarasını bırakıcam , admin arkadaşlar reklam algılamasın lütfen. Faydalı olduğunu düşündüğüm bir konu.

Sinan usta: 0553 485 37 10
Açık adresini almayı unuttum Kartal /Cevizli de.

Sinan usta aynısını söyledi. Kendisi bu sitede paylaşmış. Benim reklam gibi bir niyetim yok. Ben gerçekten çok vakit kaybettim bu interkom için. Amacım faydalı olmasını sağlamak. Bu kadar söylediklerime rağmen hala reklam derlerse csnları saolsun ne diyim :)

Valla tam aradığım usta sanırım. Sol hoparlör cızırtısı ve bluetooth müzik dinlerken tıkırtı gelmesi sinir ediyordu.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Hiç kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama bu tip cihazların sar değerleri ölçülmüyor.

Ucuz diye alınan çin markası ya da bir elektronik ustasının para kazanma amacıyla kendi kendine üretiği hiçbir denetime tabi tutulmayan bu cihazlar, beyninize 500 ya da 1000 metredeki biriyle iletişim kurmak için çok güçlü sinyaller gönderiyor ve ne gibi sağlık problemleri yaratacağı meçhul.

SAR(Specific Absorption Rate) yani insan vücuduna yaydığı radyasyon oranı bilinmeyen hele de beyninizin dibinde sürekli çalışan bu cihazlara temkinli yaklaşın, bilinmeyen markaları almamanızı tavsiye ederim, bunun yerine kablolu kulaklık ya da hiç kullanmamanız sağlığınız açısından daha iyi.

Sağlığımı etkileyecek şeylere ucuz olanını alacak kadar kendimi harcamam, imkanım sınırlı ise giderim marka olan testleri vs. yapılmış içime sinen bir interkom için uzun süre para biriktiririm ya da varsa imkan bolca takside böler öderim, sağlık her şeyden önemli.

Telefon alırken işi bilenler SAR değerlerine mutlaka bakıyorken, bilinmeyen çin markalarını çoğumuz almıyorken interkom için de bu konuda dikkatli olmanızı naçizane tavsiye ederim, dikkate almayanlar da umarım ileride pişman olmazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar