İntercom önerileriniz varmıdır?

Arkadaşlar iyi günler. ben artçımla seyir halinde konuşmak için çeşitli yollar arıyorum ama en iyisi intercom galiba. özellikle aliexpressde çok çeşitli modeller var bu konuda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Yasin kardeşim, biz Çin'den Climder c3 marka interkom getirttik. Buradaki fiyatlar malum. Biz çiftini 200tlye aldık.

pkpoms1446015362604.jpg

Genel olarak konuşma,ya da telefon bağlantısı, müzik,radyo özellikleriyle gayet tatmin etti. 2 cihaz konuşurken problem yok ama 3. interkomlu sürücüyü birbirimize bağlanmayı beceremedik. Mutlaka bi yolu vardır.

Yasin kardeşim, biz Çin'den Climder c3 marka interkom getirttik. Buradaki fiyatlar malum. Biz çiftini 200tlye aldık.

http://litbimg1.rightinthebox.com/images/384x384/201510/pkpoms1446015362604.jpg

Genel olarak konuşma,ya da telefon bağlantısı, müzik,radyo özellikleriyle gayet tatmin etti. 2 cihaz konuşurken problem yok ama 3. interkomlu sürücüyü birbirimize bağlanmayı beceremedik. Mutlaka bi yolu vardır.
zaten artçımla 2 kişi konuşmayı amaçlıyoruz çok teşekkür ederim ilginiz için hemen bakıyorum bu ürüne :)

Youtube'da izlediğimiz motovlogger intercom'la mı seslerini kaydediyor? Nasıl oluyo bilen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar