intercom ithal edicem talep olursa

intecom cihazını alırmısınız

• Kullanılan toplam oy
    92
  • Anket kapatılmış .
kulaklık kısmını kaskın dış yüzeyi ile yumuşak kısmı arasına mı yerleştiriyoruz? yoksa direk kulağamı?
çünkü ben normal telefonumun kulaklığını kulağıma yerleştirdiğimde her kaskımı taktığımda kulağımdan çıkıyordu.

sünger yapının arasına giriyor diye biliyorum bende bu şekilde hem seni rahatsız etmiyor sürüş esnasındada kaskı takıp gidiyorsun

konuyu başından beri takip ediyorum sonuç ne olucak çok merak ediyorum gelirse uygun bi fiyattada olursa kaçırmam işin açığı

Yaw bu memlekette cep telefonuna 1000 ytl küsürlük telefgona para yetirebiliyorlarda böölesine faydalı bir aleti almaya zorlanıyoruz.. valla ben alırım..sırası gelsin ..

valla bedava gibi...
bi dünya şeye para harcıyoruz,en azından güvenlik faktörü ve iletişim föktörü gibi 2 tane önemli unsur var!
üstelik bu fiyata 2 tane....

bende alıyorum...geldiğinde haberim olsun yeter.buda telf. no:0216-476-18-76

Yaw bu memlekette cep telefonuna 1000 ytl küsürlük telefgona para yetirebiliyorlarda böölesine faydalı bir aleti almaya zorlanıyoruz.. valla ben alırım..sırası gelsin ..

1ooo ytl kusur tel alanların hepsi motorcu mu ki:cherry::cherry:

Sitesinde 40 dolar yazıyor.Tek aldıgımzda gümrüge takılır mı ki yoksa bu toptan fiyatı mı (burayı kaçırdım sanırım ::sluu::)

1ooo ytl kusur tel alanların hepsi motorcu mu ki:cherry::cherry:

Sitesinde 40 dolar yazıyor.Tek aldıgımzda gümrüge takılır mı ki yoksa bu toptan fiyatı mı (burayı kaçırdım sanırım ::sluu::)

var anam varr. bizde bu marka hastalığı oldumuydu motorcu falan dinlemez

üreticinin satışıda epey pahalı 349 dolar çiftli paket 40 doları nerde gördünüz ben bulamadım

http://www.gimotocanada.com/acatalog/Interphone_Units.html

arkadaşlar elinde garanti belgesi olan varmı benzer ürünün ithalat için hazırlamamız gerekli bi kopya olursa elimde çok daha kolay olucak yada bi magazadan rica edicem fotokopi cekicem ama anket sonuçları umut verici demekki getirsek elimizde kalmıcak en azından hepimizinde işine yarıcak gelişmeleri burdan yazıcam aslında gümrük olayı olmasa 1 günlük iş ama malum bürokrasi arkadaşlar.

39.9 olan şey kask montaj aparatı ayrı olarak alınırsa mesela 3 kaskınız var aleti söküp sürgülü olduğu için istediğiniz kaska takabilmek için tek alındığında perakende 189 dolar kask montaj aparatı dahil olarak tabi bu perakende fiyat
http://www.interbike.ca/interphone.html
bide takılışı hakkında merak eden arkadaşlar için yazıyorum kaskın köpük kısmında çogunda kulak kısmında bi bosluk vardır kulaklık incedir bu nedenle tam kaskın süngeriyle köpük kısım arasına girer

Son düzenleme:
konuyu tam takip edemedim ama, bi sorayım bu telsizlerin çifti mi 100 ytl civarı olucak, yoksa tek olarak mı satılıyor?

bence ucuz gibi duruyo eğer tam fiyat konusunda bir anlaşırsak bende alıcam,

BODRUM JANDARMA YUNUS EKİPLERİ için 4 ( ADET ) isteriz,

kullandığımız kasklar 3 ADET NOLAN N 103
1 ADET NOLAN N 102

tüm ekibe almak istiyoruz,ancak tam fiyatı öğrenmek istiyorum

Noldu ya ses soluk çıkmadı hala haber bekliyoz...:silent:

Son düzenleme:
bu fiyata alınmazmı beeeee.....

ya arkadaş noldu bu interkom ithalat işi...valla 1 aydır celluları ve diğer markaları araştırıyorum,hepsi bir kazık...senin bahsettiğin 100 TL-120 TL gerçekten komik rakamlar,almıyacak olanlara şaşıyorum.Keşke getirsende bizde faydalansak....:queen:

arkadaşlar interphone cellular line marka model

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44286
http://www.ozenmotor.com.tr/Haber.aspx?HID=5
http://www.interbike.ca/interphone.html esas firma

ürünün aynısını ithal edelimmi benim şahsi ithalat firmam var hazırda dün teklif istedim minimum sipariş adedi 240 adet tek tek her biri çift satılmıyor ve her birinde bluetooth ve intercom özelliği mevcut etkin mesafesi 10m ses kalitesi iyiymiş deniliyor bana sunulan teklifte her biri adet fiyat gümrük hariç fob olarak 52$ buna ek olarak beyanname+kdv+gümrük vergisi %30 gelicek yani taş çatlasa 100-120 ytl ye gelicek arkadaşlar tam fiyatı bu hafta belirgin hale getiririm gümrük müşavirimizlen

size danışmak istediğim 240 tane yi ben napıcam hadi 2 ben aldım aramızdan 118 kişi daha çıkarmı alıcak maliyetine motosiklet.net camiamıza verelim desek

ben o fiyata kesin alıcam sözüm söz bence getir sen o fiyatlara burdan alan olmazsa satarsın bayiilere bence uygun fiyat

benide yazın..bitti işte kalmadı 240 tane eridi stoklar.. :mrgreen:

Tbilge

şimdi diyelimki burada 100 kişi abi yürü alırız süper dedi ...:)

sende bu gaza gelip getirttin ...

olacakları sölimmi sana içinden 15-20 tanesini buda iyi bir ihtimal satarsın ..

100 tane eline patlar :p

hele hele satılanlardan olura biri arızalı çıktı diyelim seyreyle gümbürtüyü.. ne kazıkçılığın kalır ne üçkaatçılığın ..

bunların böle olacağını nerdenmi biliyom .. ee bizde gelen taleplere inanıp tshirt şapka gömlek ıvır zıvır yaptırdık .. skullhunter a sor noldu diye o sana daha ayrıntılı anlatır..

ver 350 ytl al kardeşim inn bana yapacağın en iyi şey bu ..

bu sanal ortamda kimseye güvenip kol sıvanmaz inan bana .. deneyim konuşuyo burada :)

:cat::cat::cat:

bende kesin alırım, bir pakette çiftli ürün çıkıyor sanırım.
Buradan konuyu takip edeceğim, %100 garanti ben alırım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar