Intercom (Ebay) montaj ve ön inceleme (89 USD)

Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkürler bunda ekran olduğu için tercih etmiyorum bi ara incelemiştim , ekransızını incelemiştim bir ara ama karar veremedim okadar çok model varki , birde fm radyo olmasada olur motordayken müzik dinlemiyorum

Teklisini sipariş ettim inşallah dediğiniz kadar güzel birşey çıkar birde diğer marka cihazlarla eşleşiyor mu bu cihaz ?

selam sen bi al gelsin kullanda ürün hakkınta yorumlarını yazdıktan sonra bende alırım :)

ürün mesafesi 800m olarak yazıyor

Beyler bunun siparişini veriyorum bir çift, gözünüze takılan bir şey var mı?

Yumuşak kulaklık da var ekstradan :)

http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-1000m-motorcycle-BT-bluetooth-multi-interphone-headset-helmet-intercom-Extra-Soft-Earpiece/1855086972.html

Siparişi vermediysen, ben uzun süredir kullanıyorum, yağmur da çamur da en ufak problem çıkarmadı. Çok da kullanışlı. Mikrofon süngerini büyük tercih edin.

Ürün takipten baktım günrükten geçti şuan inşallah 3-4 güne gelir artık sabırsızlıkla bekliyorum :queen:

Bende sj4000 ile birlikte siparis verdim urun siralama merkezinde yer aliyor diyor bekliyorum bakalim gelince kullanip yorumumu yazarim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Siparişi vermediysen, ben uzun süredir kullanıyorum, yağmur da çamur da en ufak problem çıkarmadı. Çok da kullanışlı. Mikrofon süngerini büyük tercih edin.

Mikrofon süngeri tercihi derken?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İntercom konularını hatim ettim,en son aşağıdaki intercom almaya karar verdim, 2 tane altım 1 aydır kullanıyorum, artçım ile kullandım başarılı. arkadaşımda Midland BTX1 FM Intercom Bluetooth Kulaklık var, eşleştirdik, tavsiye ederim, ürün ilanına yorumda yazdım.

BT 1200M Motorcycle Helmet Bluetooth Intercom Headset Connects for 6 Riders

http://tr.aliexpress.com/item/2-x-BT-1200M-Motorcycle-Helmet-Bluetooth-Intercom-Headset-Connects-upto-6-riders-FREE-SHIPPING/665298449.html

Ben ilk mesajdakinin ekranlısından almıştım, arkadaşımın Midland Next'i ile eşleştirmeyi beceremedik. Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?

Banada hayırlı olsun 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum yapandan allah razı olsun :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aliexpres'ten bir çift 80-82 $ gibi bir paraya almıştım, geçen hafta geldi. Birbirlerine ve telefonuma eşleştirdim, şimdi de kaska takıp dışarı cıkacağım sonuçları yazarım :)

Uzun süre artçımla kablolu intercom kullandım ve baya işimizi gördü 80 km ye kadar ses güzel sonrasında ses az geliyor.Bizde 1 ay önce Aliexpressten Vnetphone 6 Riders sipariş verik Telefon konuşmaları baya net ama artçımla denedik 100 km den sonra ses az geliyor acaba kask aşırı rüzgar mı alıyor yoksa bluetooth da mı sorun var?

Aliexpress ten aldığınız ürün için vergi ödediniz mi. Yoksa direkt evinize mi geldi. Şunun için soruyorum. Ben botumu aldığımda gümrüke gidip vergi vermek zorunda kalmıştım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar