Intercom Cihazları Hakkında Bilgi Verecek Olan?

Arkadaşlar elimde bi miktar para var ve harcayacak yer arıyorum:)
O yüzden kask kamerası ve intercom bakındım ve işe yarayacak bi kamera bulamadığım için interkomda karar kıldım. Max 250tl (251 değil) bütçe var ve malum midland filan alınmaz. Sahibinden.com da şunlar var, bunları kullanan, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Sürüş sırasında ses iletimi nasıldır, ses bana nasıl gelir, dandikmidir, hemen bozulurmu, şarjı hemen bitermi vs. Yardımcı olursanız sevinirim. (Alacağım intercom çiftli olacak, artçı ile konuşmam için yani)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...u-fiyata-baska-yok-28599523/detay/?favorite=1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...u-icin-bluetooth-interkom-kiti-33673446/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ntercom-interphone-su-gecirmez-41473721/detay

Bu cihazları alacaksanız. sahibinden den alıp fırsatçıları zengin etmeyin

Teklisi 52 dolar

http://www.dealextreme.com/p/bt-int...ing-helmet-7-hour-talk-100-hour-standby-41067

Çiftlisi 98 Dolar

http://www.dealextreme.com/p/bt-int...otorcycle-and-skiing-helmet-2-piece-set-41066

Dealextreme kargo masrafsız gönderir. 15-20 gün aralığında elinizde olur. Belirlenen gümrük sınırının altında olduğu için de gönül rahatlıği ile alabilirsiniz. Gümrüğe takılmaz.

Aynen katılıyorum..Sahibinden bir fırsatçı yatağı başka değil... ayrıca burada bazı paylaşımların gerçekleri yansıtmadığını düşünüyorum:silent: BT2 kullanan arkadaşlarım var ve gayet memnunlar:cat:

Kardeş aldığında inş. memnun kalırsın :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------

Kardeş nickteki ürün satılmış senmi aldın yoksa:)

evet ben aldım onu:)

ben o kablolu ürünün aynısını ebay.com dan aldım. çin malıdır kendisi. çinden geldiç kargo dahil 30-35 lira bişeydi.

çok yüksek hızda hışırtı yapıyor. diğer kablosuz ürünleri kullanmadığım için karşılaştırma yapamam.

ama hiç yokta o paraya güzel ürün. tavsiye ederim.
kask kaliteli ise daha az hışırtı gelir dandik kasklarda rüzgar yüzünden çok hışırtı olur..

kablolu ürün kısa mesafe kullanımı için pek rahat değil. in pin yaparken kablolar dolaşıyo. uzun yolda rahat edersin.

mutlaka bluetooth olanlar gibi kaliteli olmicaktır ama bu fiyata denemeye değer. zaten motorumda çok hızlı gitmediği için fazla sorun çıkarmaz sanırım. beklediğim gibi çıkmazsada bluetooth alırım yine.

Teklisi 52 dolar

http://www.dealextreme.com/p/bt-int...ing-helmet-7-hour-talk-100-hour-standby-41067

Çiftlisi 98 Dolar

http://www.dealextreme.com/p/bt-int...otorcycle-and-skiing-helmet-2-piece-set-41066

Dealextreme kargo masrafsız gönderir. 15-20 gün aralığında elinizde olur. Belirlenen gümrük sınırının altında olduğu için de gönül rahatlıği ile alabilirsiniz. Gümrüğe takılmaz.

bu siteyi öğrendiğim iyi oldu. fiyat çok uygun, bi dahaki aya kadar %99 alırım artık:)

Kardeş hayırlı olsun diyelim artık:cat:Biz 100 km hızda giderken seste sıkıntı olmuyodu ama 100km yi geçince nasıl olur onun hakkında bişey söyleyemem ama şu bir gerçek parasını sonuna kadar hak eden bir cihaz:cat:

Kardeş hayırlı olsun diyelim artık:cat:Biz 100 km hızda giderken seste sıkıntı olmuyodu ama 100km yi geçince nasıl olur onun hakkında bişey söyleyemem ama şu bir gerçek parasını sonuna kadar hak eden bir cihaz:cat:

100ü bırak 90ı ayda yılda bir geçtiğim için sorun yok:)

aldığınız ürünün satıcısıda forumdan . :)

Biri benim kulaklarimi cinlatmis :queen:

Evet G.G.de interkom cihazini satan bendim.
Arkadas kullandiktan sonra izlenimlerini burada paylasirsa benim icin bir referans olur.
Kendisiyle cok tesadüfi seyler yasadik. Arkadas, sanirim mobil haldeydi. Kendisi siparis Bursa'da bir otele kargo yapmami istedi. Ama ne tasadüftür ki kaldigi otel bizim tanidigin oteli cikti :) Dünya hakikatten cok kücük yaaa...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

100ü bırak 90ı ayda yılda bir geçtiğim için sorun yok:)

Güle güle kullan kardesim. Hayirli olsun. Umarim paket zamaninda varmistir.

Arkadas kullandiktan sonra izlenimlerini burada paylasirsa benim icin bir referans olur.
Kendisiyle cok tesadüfi seyler yasadik. Arkadas, sanirim mobil haldeydi. Kendisi siparis Bursa'da bir otele kargo yapmami istedi. Ama ne tasadüftür ki kaldigi otel bizim tanidigin oteli cikti :) Dünya hakikatten cok kücük yaaa...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

Hahh satan kardeşide bulduk:p

vardı ama ben onay vermeyi unutmuşum, bugün onay verdim. dün bursa-mt ile buluştumda, gezdirdi biraz arkadaşlar sağolsun beni:) geç gelincede onay vermeyi unutmuşum.

Son ürünü bende kullanıyorum artçımla çok kullanışlı ve rahat. Ancak Türkiyeden almaya kalkktığında fiyat iki kat artıyor. Benim tavsiyem bu alışveriş için E-Bay' i kullanman olacaktır. Ben Türkiyeden almaya kalktığımda çifti için 230 tl gibi bir rakama maal oluyorken E-Bay aracılığı ile aldım Honkong' dan 9 gün de geldi. Tavsiye ederim % 45 kar.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Benimde uzun zamandır almak istediğim ama kararsızlıktan dolayı sürekli ertelediğim bir ürün. Ancak bu kulaklıklar ile bu ls2 kasklar kafaya girmiyor. Yani girerken kulakllıklar kulagımdan cıkıyor. Benim kulaklarda mı problem var yoksa kasktamı anlamadım. daha önce mp3 player dinlemeyi denemiştim ancak kulaklıklar cıkıyor kulaktan. Farklı kulaklıklar kullanıp onuda kaska cırtlar ile yapıstırsak belki daha iyi oolabilir.

Koray ürünle alakalı yorumun nedir.

Önemli degil kardes, sen keyfine bak :)

Ama ürünle ilgili izlenimlerini paylasirsan sevinirim.

Koray ürünle alakalı yorumun nedir.

şu an bursada olduğum için motorumdan uzağım, haliyle motorda deneyemedim ama otel odasında arkadaşla bi bakalım dedik nasıl birşey. ses kalitesi gayet güzel, beklediğimin çokçok üst hatta ama motorda nasıldır bilemiyorum tabi. bi 70-80km hıza kadar sesi ulaştırabilirse yeterde artar bana. c.tesi günü motorda deneyip yazarım buraya.

Fuarda çok avantajlı ürünler çıkıyor. Hele bir de bir kaç arkadaş birlikte aynı ürünü alırsanız firmalar epey indirim yapabiliyor. 8 gün daha sıkın dişinizi. İki aydır maaşımdan fuar için ödenek ayırıyorum, biraz da karta yüklenirsem epey malzemeyle çıkarım.

şu an bursada olduğum için motorumdan uzağım, haliyle motorda deneyemedim ama otel odasında arkadaşla bi bakalım dedik nasıl birşey. ses kalitesi gayet güzel, beklediğimin çokçok üst hatta ama motorda nasıldır bilemiyorum tabi. bi 70-80km hıza kadar sesi ulaştırabilirse yeterde artar bana. c.tesi günü motorda deneyip yazarım buraya.

70-80km/h hiza kadar sesi ulastirabilirse derken motorun cikarttigi gürültüden ötürü öyle düsündün herhalde degil mi? Ben sorun olmayacagini düsünüyorum. Cünkü gerek kulakligin kulagin icinden olmasindan gerekse kaskin motorun sesini kesmesinden dolayi cok rahat iletisim kurabileceksin.
Ama yinede paylasimlarini merakla bekliyor olacagiz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

Benimde uzun zamandır almak istediğim ama kararsızlıktan dolayı sürekli ertelediğim bir ürün. Ancak bu kulaklıklar ile bu ls2 kasklar kafaya girmiyor. Yani girerken kulakllıklar kulagımdan cıkıyor. Benim kulaklarda mı problem var yoksa kasktamı anlamadım. daha önce mp3 player dinlemeyi denemiştim ancak kulaklıklar cıkıyor kulaktan. Farklı kulaklıklar kullanıp onuda kaska cırtlar ile yapıstırsak belki daha iyi oolabilir.

Kulak yapisi elbette farklilik gösterebilir. Ben bu tarz kulakliklarda sorun yasamiyorum. Sen balaklava ile denersen kulaklik yerinden cikmaz diye düsünüyorum. Zaten kulagin ic kismi oyuk oldugu icin bu kulakliklar iceri oturuyor. Ama tabii kulak yapisi önemli.
Bahsettigin cirtli cok ince yapili kulakliklardan da elimde vardi. Yenisini siparis ettim. Yakinda gelir.
Arada sirada motosiklet.net satiliklar kismina bakarsan her zaman ilk ilani oraya aciyorum.

70-80km/h hiza kadar sesi ulastirabilirse derken motorun cikarttigi gürültüden ötürü öyle düsündün herhalde degil mi? Ben sorun olmayacagini düsünüyorum. Cünkü gerek kulakligin kulagin icinden olmasindan gerekse kaskin motorun sesini kesmesinden dolayi cok rahat iletisim kurabileceksin.
Ama yinede paylasimlarini merakla bekliyor olacagiz.

sonunda yorumlarımı yazabilecem
80-90km hıza çıkmadım henüz ama 60km civarına kadar hiçbir sorun yok, tahminim 80-90dada sorun olmaz. ses kalitesinde de bir sorun yok, hatta beklediğimden çok çok daha iyi. beni tek rahatsız eden şeyi maske takıp kaskı takmaya çalıştığımda yerinden oynaması, elim alışınca o sorunuda çözücem inş.
genel olarakta beklediğimden çok çok iyi bir ürün, hele de fiyatına göre.

genel olarakta beklediğimden çok çok iyi bir ürün, hele de fiyatına göre.

Degerli yorumlarin icin cok cok tesekkür ederim. Cevrenden interkom ile ilgilenen varsa elimde kargoya hazir ayni üründen iki tane daha var. Ilanlar sayfasinda ilanim var. G.G ve Sahibinden.com a da ilan koydum. Hatta bu senin acmis oldugun topigi ilanima referans olarak ekledim.
Memnun kaldigina cok sevindim.

önemli bir bilgi

Arkadaslar, dün otururken aklima takildi ve bugün denedim. Size güzel bir havadisim var.

Eger 3,5luk jack girisi olan yani 3,5luk jack li kulaklik girisi olan cep telefonunuz varsa bu setin icinden cikan iki ucu jackli kablo yardimi ile cep telefonunuzuda bi interkom cihazina bagliyabiliyorsunuz. Bu yeni bir haber degil ama isin güzel tarafi kulaklik ve mikrofon gelen cagrilari alabilmenizi sagliyor. Yani kulaklik ve mikrofon is görüyor. Ben önceden sirf müzik dinlenebilir diye düsünüyordum ama gelen cagriya cevap verebildiginiz sürece problem yok. Müzik dinleme olayida yaninda cabasi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar