Intercom Cihazları Hakkında Bilgi Verecek Olan?

Arkadaşlar elimde bi miktar para var ve harcayacak yer arıyorum:)
O yüzden kask kamerası ve intercom bakındım ve işe yarayacak bi kamera bulamadığım için interkomda karar kıldım. Max 250tl (251 değil) bütçe var ve malum midland filan alınmaz. Sahibinden.com da şunlar var, bunları kullanan, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Sürüş sırasında ses iletimi nasıldır, ses bana nasıl gelir, dandikmidir, hemen bozulurmu, şarjı hemen bitermi vs. Yardımcı olursanız sevinirim. (Alacağım intercom çiftli olacak, artçı ile konuşmam için yani)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...u-fiyata-baska-yok-28599523/detay/?favorite=1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...u-icin-bluetooth-interkom-kiti-33673446/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ntercom-interphone-su-gecirmez-41473721/detay

Adana İl Temsilcisi
bende aynı ürünü kullanıyorum.bir çift ebay dan aldım.140 tl ye mal oldu.evime kadar da geldi.kitabında,120 ye kadar kesintisiz konuşma diyor,7 saat stand by diyor.ben 130 a kadar artçımla konuşabiliyorum.120 ye kadar çok iyi,130 da biraz bozuluyor,140 da epey bozuluyor.şarjı,7 saatten fazla gidiyor.müzik dinliyor,artçımla konuşuyor ve telefonla konuşuyorum.memnunum.

Ben 2007 den bu yana Cardo Sacala sistemi kullanıyorum..daha önce kablolu sistemler vardı ancak sök tak gerçekten can sıkıcı...
Alternatif her 3 ürün de kullanılabilir elbette. BT modelinden bir arkadaşım aldı..kısa bir süre sonra şarj sırasında cihaz bayağı bir şişti..sanırım aküsü arızalıydı....satıcı ürünü garanti kapsamında değiştirdi.

ttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33673446/detay

son dürümcü buluşmasıda yoktum, o yüzden görmedim.

bt interphone düşünüyorum aslında ama @özer in dediği kafamı karıştırdı şimdi. cihaz nasıl şişti, normal prizden şarj ederkenmi yoksa motordaki aküden şarj ederkenmi?

Arkadaşım almıştı bende artçı olarak arkasına bindim ve 170 km lik bi gezi yaptık. Hiç bir cızıltı yok sesler çok net ve harika telefon sesinden daha net geldiğini söyleyebilirim aynı zamanda müzikde dinlenilebiliyo. 100 km hızlarla gittiğimiz oldu ve hiç olumsuzluk yaşamadık. Biz aşağıdaki adrestekini kullandık 40 tl civarı. Şarj sorunuda yok 1 tane kalem pille çalışıyo ve çok uzun gidiyo. Çokta pahalısını almaya gerek yok bence...Saygılar:rendeer:
http://urun.gittigidiyor.com/Artcin...ohbet-edin-intercom_W0QQidZZ36026961#aciklama

Arkadaşım almıştı bende artçı olarak arkasına bindim ve 170 km lik bi gezi yaptık. Hiç bir cızıltı yok sesler çok net ve harika telefon sesinden daha net geldiğini söyleyebilirim aynı zamanda müzikde dinlenilebiliyo. 100 km hızlarla gittiğimiz oldu ve hiç olumsuzluk yaşamadık. Biz aşağıdaki adrestekini kullandık 40 tl civarı. Şarj sorunuda yok 1 tane kalem pille çalışıyo ve çok uzun gidiyo. Çokta pahalısını almaya gerek yok bence...Saygılar:rendeer:
http://urun.gittigidiyor.com/Artcin...ohbet-edin-intercom_W0QQidZZ36026961#aciklama

Bahsettiği arkadaşı benim :cherry: eğer sadece artçınızla konuşacaksanız kesinlikle pahalı ürünlere para harcamayın, derim. Kesinlikle tatmin edici sonuç alacağınız bir ürün. Kalan paranızla başka ihtiyaçlarınıza harcarsınız.

ses sorunu yoksa düşünebilirim cidden, fiyat farkı uçurum çünkü. peki pili ne kadar gidiyor, kaç saat. birde o kulaklık kaskın içinde rahatsız etmiyormu, normal kulaklık takıp motora binmiştim bi kez, çok rahatsız etmişti.

ses sorunu yoksa düşünebilirim cidden, fiyat farkı uçurum çünkü. peki pili ne kadar gidiyor, kaç saat. birde o kulaklık kaskın içinde rahatsız etmiyormu, normal kulaklık takıp motora binmiştim bi kez, çok rahatsız etmişti.

Dostum açıkçası bizde böyle bi performans beklemiyorduk şaşırdık:p 2 tane kalem pille çalışıyo ,bayağı uzun dayanıyodu unuttum valla kaç saat gittiğini ama küçük el radyoları olurya sabaha kadar açık kalsa pili bitmiyodu buda öyle bişey:) Ben kullandım çok memnun kaldım gerek yok diye düşünüyorum diğerlerine okadar para vermeye:cat:
Kulaklık biraz kulağı ağrıtabiliyo kask sıkıştırdığı için ama zamanla alışır diye düşünüyorum. Gezilerde artçılı sürüşlerde harika bişey biz arkadaşla konuşa konuşa gezinin nasıl geçtiğini anlayamadık:cat: Arkadaşım bu kulaklığı gittigidiyordan almıştı ...
Dostum umarım yardımcı olmuşumdur:rendeer:

Kulaklık ilk etapta rahatsız eder gibi oluyorsa da kaskı iki yanından tutup sağa sola esnettiğinizde kulağa tam oturuyor. Ayrıca itiraf etmem gerekirse resimde görüğüm o dandik görünümlü kulaklıklardan bu denli kaliteli ses geleceğini hiç tahmin etmemiştim. Kulaklıkları değiştiririm diye düşünmüştüm. Gerek kalmadığına bir kez daha mutluyum. Ayrıca kaskın içinde mikrofon ağzınızdan aşağı kaymış, yukarı kaymış hiç önemli değil. Sesi kaynağından alıp iletmesi ayrıca çevresel sesleri, motor sesini büyük ölçüde ayıklayıp konuşma sesini öncelemesi takdire şayan...

aldığınız ürün bunun aynısımı, bu fiyat aralığındakilerin hepsi birbirine benziyorda, içleri aynımıdır bilemiyorum tabiki. hatta satın aldığın satıcının ilanını gösterirsen sevinirim. neye niyet neye kısmet:)

Benim aldığım ürün aşağıdaki linkte gördüğünüzün aynısı... Ben 45 ilaraya almıştım burada 38 lira diyor. Ancak benimki araba çakmağından çıkan 12 voltluk elektriği 220 vola çıkaran bir aparatı da yanında hediye olarak veriyordu. Az önce baktım satın aldığım şahıs aktif değil. Zaten elindeki son ürünü de ben satın almıştım, öyle hatırlıyorum.

Benim aldığım ürün aşağıdaki linkte gördüğünüzün aynısı... Ben 45 ilaraya almıştım burada 38 lira diyor. Ancak benimki araba çakmağından çıkan 12 voltluk elektriği 220 vola çıkaran bir aparatı da yanında hediye olarak veriyordu. Az önce baktım satın aldığım şahıs aktif değil. Zaten elindeki son ürünü de ben satın almıştım, öyle hatırlıyorum.

aldım gitti:) inşallah memnun kalırım

Kardeş aldığında inş. memnun kalırsın :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------

Kardeş nickteki ürün satılmış senmi aldın yoksa:)

ben o kablolu ürünün aynısını ebay.com dan aldım. çin malıdır kendisi. çinden geldiç kargo dahil 30-35 lira bişeydi.

çok yüksek hızda hışırtı yapıyor. diğer kablosuz ürünleri kullanmadığım için karşılaştırma yapamam.

ama hiç yokta o paraya güzel ürün. tavsiye ederim.
kask kaliteli ise daha az hışırtı gelir dandik kasklarda rüzgar yüzünden çok hışırtı olur..

kablolu ürün kısa mesafe kullanımı için pek rahat değil. in pin yaparken kablolar dolaşıyo. uzun yolda rahat edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar