integra 750d debriyaj balatası

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Toparlak bu kişiler için az kalır.
Millet 20 yaşında motorlara biniyor. Gayet güzel de iş görüyor. Bizim köyde 50 senelik traktörler hala toprağı kazıyor, işliyor.
Galiba o usta şunu demek istiyor. 10 yaşından büyük motosiklet alırsanız sizi çok güzel öperiz. Kucağa alırız , hop hop hoplatırız.
Beğenmediğimiz, üç otuz paraya satılan Tdm 900'ler yan komşumuz Yunanistan'da cirit atıyor, bizim ülkede bu işlerde bir yanlışlık var.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Beğenmediğimiz, üç otuz paraya satılan Tdm 900'ler yan komşumuz Yunanistan'da cirit atıyor, bizim ülkede bu işlerde bir yanlışlık var.
Yaa, ne zaman Yunanistan'a geçsem görüyorum onları, hayranlıkla bakıyorum. Demek parça bulma sorunları yok bunları ne güzel idame ettiriyorlar diyorum. TDM 900'lerin tipleri de çok güzel.
Oralarda yeni model motor zaten çok yok, TDM 900'ler, eski suzuki'ler, honda varadero'lar falan şehir içinde her yerde karşılaşılabiliyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...

Üstat Ergin abiyle bugün tanıştım ve gerçekten olayı tek atışta çözdü. Sorun solenoid valfindenmiş... malzeme dahil 6 bine çözüldü. Motor hem kalkışta çok daha atik hale geldi. Gerçekten dediğiniz kadar var.
2 ay önce önce Doğu Batı' da şanzıman yağı, filtresi vs vs 25 bin kadar masraf etmiştim DCT sıfırlama istemiştim yaptık demişlerdi sözlü.
Onuda yapmamışlar Ergin abi tespit etti çünkü solenoid arızalıyken olmazmış.

Ben yetkili servis konusunda artık 5 adım geride olacağım kendi adıma.
Geçmiş olsun, iyi bir tecrübe, iyi bir uzman kazanmış ve çok makul bir bedelle büyük bir sorundan kurtulmuşsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

...
Galiba o usta şunu demek istiyor. 10 yaşından büyük motosiklet alırsanız sizi çok güzel öperiz. Kucağa alırız , hop hop hoplatırız.
Aynen, tercümesi bu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aslında usta yetişmesi için büyük markalar "akademi" minvalinde bir yapılar kursalar, atıyorum "bu eğitimi alan en az 5 sene yetkili serviste çalışacak" tarzı bir yaklaşım olsa, ayrılmanın cezai şartları olsa bir şeyler değişecek diyeceğim ama ülkeyi çok iyi tanıdığım için o kadar olumlu bakamıyorum. Hakikaten bizden bir şey olmaz.

Ergin ustanin da yerini adredini yazabilir misiniz. Boylece kiymetli ustamizin da reklami olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar