İnsanoğlunun nankörlüğü ve adapte olması hakkında

F54

senin canın yamaha motorun var diye skıkılıyor o gittiğin koylara bisikletle gitseydin hiç canın sıkılmazdı
arkadaşlar bu depresyon piskolojik rahatsızlıkların hepsi zengin hastalığı fakir insanın hiç böyle problemleri olmuyor
adam günde 12 saat kazma kürek sallıyor evi kira 3 çocuk var lan çocuklar ne yer ne içer cebine 3 kuruş harçlık koyamadık ay sonu gelmeden cebimde para kalmadı ev sahibi zam yaparmı diye düşünmekten piskolojisini bozacak zaman bulamaz
yatın kalkın halinize şükredin beterin beteri var

Son düzenleme:
Bu kadar yazıldı çizildi. 29 ekimde köfte yemeğe var mısınız? Ben Manisa’dayım. İzmir’de her yere gelirim.

Motosikleti
Yok
senin canın yamaha motorun var diye skıkılıyor o gittiğin koylara bisikletle gitseydin hiç canın sıkılmazdı
arkadaşlar bu depresyon piskolojik rahatsızlıkların hepsi zengin hastalığı fakir insanın hiç böyle problemleri olmuyor
adam günde 12 saat kazma kürek sallıyor evi kira 3 çocuk var lan çocuklar ne yer ne içer cebine 3 kuruş harçlık koyamadık ay sonu gelmeden cebimde para kalmadı ev sahibi zam yaparmı diye düşünmekten piskolojisini bozacak zaman bulamaz
yatın kalkın halinize şükredin beterin beteri var
Örneğin,

gygwqfz.jpg

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
güzel bir konu...

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Ege insanı ve trafik kültürümü :))))) muhauahua oğlum trafikte 10 balıkesir noyu gördünüzmü kaçın. araba kullanmayı bilmezler traktör ruhlarına işlemiş.

Zaten bayram seyranda istanbula ankaraya giderle her 100 gidenden geriye 70 i zor döner bir nevi eliminasyondur bayramlar onlar için. Egeliler araba maraba kullanamaz

Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.
Rad 28

Kendim bizzat uyulamalarım neticesinde faydasını gördüğüm ve bunu sonucunda sana vereceğim tavsiyeler.

Her sabah soğuk suyla düş al.
Sabah namazından sonra bir miktar Kuran oku.
Boks ya da Muaythai sporunu en az iki sene kadar yap.
Yağmurda bisiklet, sür koşu yap.
Motorla tek başına günübirlik 1000 km ve üzeri yol yap.
Alakasız zamanda motorunu sat, paran yokken git borçla motor al.
Evlen.
Yola mutlaka güneş doğmadan çık.
Sabah namazından sonra yatma.
İnsta facebook kapat.
Çok beğendin filmi yarısında kapat devamını izleme.
Şınav ve barfiks çek.

Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.
Rad 28

Kendim bizzat uyulamalarım neticesinde faydasını gördüğüm ve bunu sonucunda sana vereceğim tavsiyeler.

Her sabah soğuk suyla düş al.
Sabah namazından sonra bir miktar Kuran oku.
Boks ya da Muaythai sporunu en az iki sene kadar yap.
Yağmurda bisiklet, sür koşu yap.
Motorla tek başına günübirlik 1000 km ve üzeri yol yap.
Alakasız zamanda motorunu sat, paran yokken git borçla motor al.
Evlen.
Yola mutlaka güneş doğmadan çık.
Sabah namazından sonra yatma.
İnsta facebook kapat.
Çok beğendin filmi yarısında kapat devamını izleme.
Şınav ve barfiks çek.
evlen, çok mutluyken birden ayrıl..
otuzbir?

Motosikleti
RKS 125S
Motosiklet sürdükçe güzelleşiyor, üstünde anı biriktirdikçe seviliyor. Motosikletinden soğuduğun zaman atla motosikletine git virajlı ormanlık dağ yollarına dağ bayır gez, virajların tadına var kaskındaki interkomdan sevdiğin müziklerin eşliğinde. Yalnız olmayı sevmiyorsan gruplara takıl gez. Ya da sevdiğin kız varsa atlayın motora beraber gezin. Ertesi sabah motosikletine şevkle bineceksin.

Motosikleti
Honda Cbr 500 R / Honda Dio / Honda Activa 2007
Bu konuda şunu söylebilirim. 1 yıla yakın kuryelik yapıyorum. Sürüşümü geliştiriyorum. Tecrübem artıyor. 90-100 bin km dir hala 125 cc üstü bir motora sahip olmadım ve canımı ara sıra sıkıyor bu durum açıkçası. Şuan Honda nın kuryeler yarış derneği fedarasyonunun icat ettiği Diosu var :D
Bazen çok yavaşlayıp düşünüyorum bazen virajlarda 200 250 cc hacmindeki motosikletleriyle hiç zorlanmadan ayak uydurarak viraj alıyorum. Bu kurye motoru yeteneği yoktur derler. Eğer ki tekniğin iyiyse belli bir motor fazlasıyla yetiyor aslında. Yavaşlayıp yolun boş olduğunu anladığım an bazen dururum sorgularım. Daha iyi bir motora gerçekten gerek var mı ? Ara sıra evet, ara sıra hayır. Tekirdağdan Bursaya gittim geldim bu motosiklet ile. Çok keyifli ve unutulmaz bir deneyim oldu benim için. Bir gün batımı olur sağ çekerim ve batmasını izlerim. Seni ufak ta olsa sevindirecek bir şey olur bütün gününü güzelleştirir. Fazla uzattım. İşin özeti; Ufak şeylerden mutlu olmayı öğren. Hayatında çok farklı ve güzel bir bakış açısı benimseyeceksin. Başkalarının ne olduğunu umursama (demesi kolay).

Motosikleti
Forza250-cygnusL
125 liğe binerken 500 lük aldım...Sattım 250 lik aldım..
Sattım 600 lük aldım.. Sattım 100 lük aldım...Sattım 250 lik aldım..Sattım 1000 lik aldım..Sattım 250 lik aldım... ...........................................................................
Her defasında niye 1000likten 100 lüğe düştüm demedim... Keyifle heyecanla bindim...
Mobilet olsa yine binerim..
Bu arada arabam 98 model... 15 senedir biniyorum hiç de dğiştirmeyi düşünmüyorum...

Motosikleti
D400
İnsanoglu bir garip.

Binersem inesim gelmiyor, binmezsem binesim gelmiyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar