insanlık ölmemiş

HRC

sol aynam akşam 23:00 gibi sallanmaya ve ileri geri hareket etmeye başladı, her sallanışta elime değiyor, solumuda göremiyordum, sinir bozucu bir durum yani, motoru sakin bir yerde kaldırıma çektim 1 saat aynayla boğuştum, ne yaptıysam sabitleyemedim, tam o sırada karşıdan bulunduğum kaldırıma bir otomobil park etti, akşam evine dönen bir bey durumumu fark etti, evinden koli bandı getirdi hemen, ardından senin iş sağlam olsun deyip allian anahtar seti getirdi ve aynamı sabitledi, bu konuyu açtım çünkü şunu söylemek istedim; genelinde duyarsız bir toplum olsakta, böyle insanlarda varmış demekki. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum.

var var.. Hala bu insanlardan var. Helal olsun arkadaşa:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
helal olsun o adama insan evladıymış :cat:

evet birmilyon insandan birtane cıkıyo bole.. nesli tukenmek uzere olanlardan yani.

Aslında normali bu da; bize yardım eden birisini gördüğümüzde anormal oluyor...
Hatta o kadar garipleştik ki , biri bize yardım etse hırlı mıdır hırsız mıdır anlayamıyoruz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet saolsun valla helal pek kimse kalmadı gerçektende öle... bende geçen bozulan bir arabaya yardım ediyim dedim araba ŞAHİN içinde iri yarı koca kıllı birşey var durdum adama baktım adam ne var haaaa huuuuuu yaptı camı actı abi yardım istermisin dedim yok canım saol dedi armut yaa bide yardım etmeye çalışıp damarında ayılık olanlarda var yaniiiii=)))

böyle iyi ve duyarlı insanlar çok var ama geçen olduğu gibi bana çarpıp beni düşürdükten sonra arkasına bakmadan kaçan şerefsizlerdende çok var :pale:

vay be demekten alamıyor insan kendini harbiden helal olsun arkadaşa...

walla helal olsun adama !!!

ben bi kere arabası çalışmayan birine yardım etmiştim aküyü birbirine bağladık felan bişeden de anlamıodu oturdum yaptım çalıştırdım arabasını bi teşekkür bile etmeden bastı gitti adam şok oldum !!!

bunları yaşayınca düşünüo insan yardım etsem mi etmesem mi die

ama insanlık ölmemiş!!!

Guzel ve takdire şayan bir davranış ancak çokta abartmamak gerekir bence. Zira bende olsaydım sirf motorcu oldugum için degil içimden geldigi için severek yapardim o yardımı. Aslinda yazılan yorumları cok da garipsememek gerek cunku artik oyle bir topluma dogru kayıyoruz ki herkesin duyarsız, mekanik bir robotek olmasina ramak kaldi. Dolayısıyla bu tarz seylere sahit oldukca ister-istemez garipsiyoruz...

Son düzenleme:
helal olsun gerçekten ama eminim elimde fırsat olsaydı bende yardım ederdim çünkü bana yardım eden deilde uyaranım cok oldu motorun arızaları yüzünden sorunları yüzünden onların hepsinede allah razı olsun ve böylelerinede :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında hepimizin içinde iyilik var arkadaşlar, ama içinde yaşadığımız toplum bizi günden güne duyarsız hale getiriyor..

Örnek almamız gereken bir davranış. Bence hepimiz yardım ihtiyacı olan birini gördüğümüzde olabilecekleri hesap edip vazgeçmek yerine en azından birine yardım etmeyi deneyebiliriz.

Komşularım beni çok sever. Ne birine gitmişliğim vardır, ne de oturup konuşmuşluğum. Yükseklisansı kazandığımda eline pastayı alan geldi o hafta boyunca. ben eve bile çok gelmeyen birisiyim.
Şaşırmıştım o zaman. Halbuki tek yaptığım görünce selam vermek, rastlarsam merdivenlerde birinin poşetleri taşımasına yardım etmek..

Bu küçük yardımlarla kazanıyorsunuz insanın gönlünü..

bende az önce yaşadığım bişeyi paylaşayım, sol kaldırıma yapıştım sıkışık trafikte ufak ufak ilerliyorum, büyücek bir 4x4 aracın yanına kadar geldim, biliyorsunuz onların aynaları yüksek, bi baktım ayna kendi kendine kapanıyor :) baktım şöför kapatımış :) çok şık bi hareketti, selam verdim devam ettim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar