İnsanlık nereye gidiyor? İzleyebilen izlesin şu videoyu

abi cok aci evet ama soyle bir durum var 6 milyar insana yemek yetistirmek kolay bir is degil diye dusunuyorum. inaniyorumki teknoloji ilerledikce insanlik gelistikce hersey daha insalcil duruma gelecektir. hersey zamanlan alakali.

İnsanlık gelişeceğine geriliyor bence. Onların da bir canı olduklarının farkına varılmadığı sürece her zaman için çok acı bir durum olarak kalıcak.
Diyebilirsiniz siz hiç et yemiyormusunuz diye yediğin hayvanlar da kesiliyor canı var fakat en az acı verici ve hızlı bir ölüm şeklinde olarak dini kurallara uygun olarak kesimi var. Bunlar gerçekten acımasız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayvanlara işkence şeklindeki yöntemler rezalet, zor izledim. Hayvan hakları grupları çalışıyor zaten ama bu tür görüntülerin bitmesi çok zor, tesislerin sıkı denetimi şart.

Sonda vejeteryanlığa bağlamış, saçma olmuş. Vejeteryan diyet yetersizdir, hatta vejeteryan annesinin zorla süt ürünleri yedirmemesinden dolayı ölen bebekler var. Neyse o ayrı konu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi toplu kesimleri falan anlarım da tekil olarak eziyet nooluyor...
Hindinin boynunu kırıp atan onun bunun çocuğu ne gibi zevk alıyor...

Bi de şu civcivleirn kıyma yapılmasına takıldım....
Allah belanızı versin.. O her neyse yaptıkları öte tarafta burunlarından tıksın Allah...

Hadi toplu kesimleri falan anlarım da tekil olarak eziyet nooluyor...
Hindinin boynunu kırıp atan onun bunun çocuğu ne gibi zevk alıyor...

Bi de şu civcivleirn kıyma yapılmasına takıldım....
Allah belanızı versin.. O her neyse yaptıkları öte tarafta burunlarından tıksın Allah...
Tekili çoğulu hepsi aynı o.çocuğu !

Yine de suriyedeki direnişçilerin mezbaahanesinden daha insancıl burdaki görüntüler. Bide utanmadan allahın adını ağızlarına alıyolar 2 saniyede bir. Link verirdim ama yeri değil. Bu arada konu da yanlış yerde.

Gece gece psikolojim çöktü.Nizami kesime tamam da,bu işkenceci kansızları toplayıp hayvanlara yaptıklarının aynısı yapmak lazım.

Boynuzlu koçun bile boynuzsuz koçtan hakkını alacağı o gün geldiğinde bu insanların halinin ne olacağını düşünemiyorum...

Kapitalizmin ve para hırsının insanları getirdiği nokta budur.
Daha kötüsü daha da kötüye gidiyor.
eminim bizi memlekette daha beterleri vardır.
sokağın orta yerinde bide mübarek dediği bayram gününde masum hayvanları akla mantığa gelmez biçimde işkencelerle öldüren yurdum insanı kapalı alanlarda bu hayvanlarla baş başa kaldığında neler olur düşünmek bile istemem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------

Birde bu ürünlerin satıldığı ambalajların üzerinde masa üstü resmi yapılası çiftlik resimleri olur. Sanarsınızki hayvanı o resimdeki otlaktan dün getirdiler.

Kapitalizmin ve para hırsının insanları getirdiği nokta budur.
Daha kötüsü daha da kötüye gidiyor.
eminim bizi memlekette daha beterleri vardır.
sokağın orta yerinde bide mübarek dediği bayram gününde masum hayvanları akla mantığa gelmez biçimde işkencelerle öldüren yurdum insanı kapalı alanlarda bu hayvanlarla baş başa kaldığında neler olur düşünmek bile istemem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------

Birde bu ürünlerin satıldığı ambalajların üzerinde masa üstü resmi yapılası çiftlik resimleri olur. Sanarsınızki hayvanı o resimdeki otlaktan dün getirdiler.
Subliminal mesajlar subliminal mesaj :/

Bunlar butun milletleri kendileri gibi vahsi saniyor herhalde . En sonda vejeteryanlik vurgulanmis. Size o bile cok aslinda. Neyseki Turkiye geri kalmis bir ulke de boyle toplu katliam tesislerimiz yok.

Sonuna kadar bakamadım her şeyin bir usulu var heralde adam yumruk vurarak buzavu yu öldürmeye çalışıyor helal kesim destekliyoruz,,,, tavuk döner yerken bir daha düşünmek lazım nasıl yapıldığını ???

o ineği yumrukluyan o. ğunu bana verseler ona ben neler yapardım kim bilir bunları öldürmek en büyük sevaptır acı çektireceksin o insan gibi görünen hayvanlara..

pardon yanlis video eklemisim, konu insanlik imis, bende konu disini gorunce insanlik disi da uygun olabilir diye dusunmustum, Allah hepimizi cahillerden korusun, oyle toplumlar var, sadece hurra der dalar, neymis ne olmus yargilamaz, beyin yok cunku, bu olayda maalesef olay sonrasi 4-5 kisiye olay sorulmus, hepsi de farkli cevap vermis, biri cep telefonu caldilar demis, oteki provakatordu, bir baskasi din dusmani demis, bilen yok, mesela ben sana kizdim kalabalikta desem aha bu peygambere kufur etti, direk patgum, bir tane de insan olmaz mi yok iste, gerci simdi dusun, sen orda olsan durun ne oluyor, bir sorun bakin desen, sende 5. olursun, ya direk kelesin olacak, dizden asagi tarama yapacaksin, ABDyi sevmem ama ne yalan diyeyim ulke gezerken Arap ulkelerinde urperiyorum, hani baska ulkede oldururler ama onlar parca parca kesme meraklisi gibi, cok yazik ki islamiyeti boyle biliyor yabancilarda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

direk atese vermezler, yada direk kafasina sikmazlar, once darbeyi bizzat kendileri edecek, ruhunu mutlu edecek, serefsizliginin mutlulugunu yasayacak, bir iki ziplayacak, bir iki sehadet getirecek, neyse sinirlerim gerildi, dunyanin sonu gelmesi aslinda cok kotu degil :) bunlari gorunce

Gerizekalı mahlüklar ateşe verdiler ya resmen.

her zaman derim. insan bu dünya da yaşamayı hak eden son canlıdır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar