pardon yanlis video eklemisim, konu insanlik imis, bende konu disini gorunce insanlik disi da uygun olabilir diye dusunmustum, Allah hepimizi cahillerden korusun, oyle toplumlar var, sadece hurra der dalar, neymis ne olmus yargilamaz, beyin yok cunku, bu olayda maalesef olay sonrasi 4-5 kisiye olay sorulmus, hepsi de farkli cevap vermis, biri cep telefonu caldilar demis, oteki provakatordu, bir baskasi din dusmani demis, bilen yok, mesela ben sana kizdim kalabalikta desem aha bu peygambere kufur etti, direk patgum, bir tane de insan olmaz mi yok iste, gerci simdi dusun, sen orda olsan durun ne oluyor, bir sorun bakin desen, sende 5. olursun, ya direk kelesin olacak, dizden asagi tarama yapacaksin, ABDyi sevmem ama ne yalan diyeyim ulke gezerken Arap ulkelerinde urperiyorum, hani baska ulkede oldururler ama onlar parca parca kesme meraklisi gibi, cok yazik ki islamiyeti boyle biliyor yabancilarda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
direk atese vermezler, yada direk kafasina sikmazlar, once darbeyi bizzat kendileri edecek, ruhunu mutlu edecek, serefsizliginin mutlulugunu yasayacak, bir iki ziplayacak, bir iki sehadet getirecek, neyse sinirlerim gerildi, dunyanin sonu gelmesi aslinda cok kotu degil

bunlari gorunce
Gerizekalı mahlüklar ateşe verdiler ya resmen.