Abine çok geçmiş olsun . Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Hergün trafikte direksiyon sallayan,sokakta dolaşan bu tip yaratıklar yani aşağılık kompleksi içinde kıvaranan, hayatta hep hor görülmüş hiç bir işe yaramadığının bilincinde ama bunu saldırgan ve karamsar tavırlarla diğer insanlardan çıkarmaya çalışan ruhhastası tedaviye muhtaç zavallı insanlarla aynı ülkede (diğer ülkelerde olduğu gibi) birlikte yaşamak zorundayız maalesef . Bizler hayattan zevk alan , kendini, ne olduğunu bilen , kompleks sahibi olmayan insanlarız, bütün motorsevdalıları böyledir bana göre, neyse fazla uzatmayayım bence ne kadar sinirlenirsek sinirlenelim bu yaratıklara (kendimizi savunmaya sonuna kadar varım) bir de şöyle düşünün , (ben hep öyle düşünürüm, indriga gandhi oldum düşüne düşüne bu ülkede

) bu yaratıklar zaten mutsuz, bizim gibi mutlu kendine güvenen motorsiklet kullanıcılarına düşman olmaları gayet doğal (kendilerine göre) onların amacı bizim zevkimizin içine s...çabilmek ama onları ne yaparlarsa yapsınlar umursamazsanız onlar da istediklerine ulaşamayacaklar, zaten mutsuzlar iyice mutsuz olacaklar.Onların amacı kavga dövüş çıkarıp kendilerinin varolduğunu ispatlamak ama zaten hayvanat bahçesinde görüyoruz onları yeterince ama bunu onlara anlatamıyoruz çünkü bizim dilimizden anlamıyorlar , sadece sopadan anlıyorlar ama bu yaratıklarla uğraşmak iş değil , bunları ancak hitler gibi biri gelicek kazanlara atıp gübre yapıcak (sabun bile yapsa elimi yıkamam) .
Not: bu elektrikli şok aleti acayip faydalı bişey hiç kolunuzu yormayın bi arkadaşım üç tane zebellah gibi adamı 10 saniyede yere serdi bunlarla (adamlar rusdu bu arada), hiç silahla copla uğraşmayın amerikada avrupada herkes kullanıyor bunları , maalesef burada da kullanmaya başlıycaz

. Bulmak isterseniz bi de yer söliim reklam olmasın ama istanbul da avcılar da istanbul üniversitesinin yakınında e-5 üstünde hemen görünen bi yer var adı silah dünyası 4 katlı bi bina her tür cisim var isteyen baksın.
Allah hepimizi korusun, umarım hiç gerek kalmaz böyle şeylere.