öncelikle abine geçmiş olsun derim,anlamadığım bu o.çocukları kaç kişiymiş,abin sanırım tekti bu magandalarla bende çokça uğraşıyorum,bunların en önemli özellikleri sürüler halindeyken gayet cesaretli tek başlarına iken korkak olmalarıdır,tıpkı sırtlanlar gibidir bunlar kırsal kesimde yaşarlar ve sürüler halinde siyah bir doğanın içinde olabilecekleri gibi kamyonet,minibüs içinde de bulunabilirler..Bunlar çoğunlukla etle beslenirler,zaman zaman sebze yediklerine de rastlanmıştır otobur olanları etobur olanlarına göre daha sakindir fakat onlarında dişleri oldukça keskin ve parçalayıcıdır,bizim yapmamız gereken ise bu varlıklardan sürü halinde dolaşırlarken mümkün olduğunca uzak durmak,eğer tek yakalarsak kafalarını ezmek,gayet serin kanlı olmak gerekir..Bu arada korumalı montu,eldiveni,kaskı olan birine bunların pek kolay zarar verebileceğini zannetmiyorum düşünsene kask ile bu sırtlan yavrusunun birine kafayı yerleştirdiğini ama uygun pozisyonu bulmak gerekir..Her ne ise lafı fazla uzatmayayım,olay kişisel olsaydı hiçbir yorum yapmazdım ama olay abin sadece motosiklet kullandığı için gerçekleşti,bunu anlayamıyorum acaba bu insanların annesi bir motosikletçiyle falanmı kaçtı da bunlar bu kadar düşman oldular bu camiaya hiç anlayamıyorum,Öyle komik şeyler yaşıyorumki e-5 karayolunda sağ şeritten gidiyorum adam arkamdan korna çalıyor sağa çekil diye,nasıl yani,ulan zaten sağdan gidiyorum,hatta sağ şeridin sağından gidiyorum başka şerit yokki,yani adamın niyeti bu sen gitme kardeşim otur evinde,çıkma yola falan,işte bizde yolda birbirimize destek olacaz,,trafikte motorcu dayanışması başlatacaz, ve onlardan daha güçlü olacaz....